Povezane vesti

MUP Srbije: Hapšenja zbog krijumčarenja migranata čija su tela pronađena u Paragvaju

Slobodna Evropa 29.10.2020
Policija je u Srbiji uhapsila dve osobe zbog sumnje da su organizovale nedozvoljen prelaz državne granice sedmorici ilegalnih migranata čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kontejneru u Paragvaju, saopštio je MUP Srbije. Vlasti Paragvaja saopštile su… »

Ovako je izgledala akcija srpske policije: Uhapšeni osumnjičeni za 7 mrtvih u kontejneru VIDEO

B92 29.10.2020
MUP Srbije saopštio je danas da su uhapšene dve osobe osumnjičene za organizovanje nedozvoljenog prelaska granice sedmorici migranata. Posmrtni ostaci migranata pronađeni su u kontejneru u Paragvaju. Na snimku koji je objavio MUP Srbije vidi se… »

Nisu stigli da trepnu: Pogledajte munjevito hapšenje trgovaca ljudima koji su 7 osoba stavili u kontejner smrti za paragvaj

Kurir 29.10.2020
Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimak hapšenja dve osobe zbog sumnje da su organizovali nedozvoljen prelaz državne granice za sedam ilegalnih migranata čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kontejneru u Paragvaju. Na snimku se vidi kako… »

Uhapšene dve osobe u Srbiji zbog šverca migranata pronađenih mrtvih u Paragvaju

N1 Info 29.10.2020
Uhapšene dve osobe zbog sumnje da su organizovale nedozvoljen prelaz državne granice sedmorici ilegalnih migranata, čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kontejneru u Paragvaju, saopštio je MUP Republike Srbije. Vlasti Paragvaja saopštile su prošlog… »

VIDEO Alžirac i Marokanac poslali migrante u kontejner smrti

Nova 29.10.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su državljanina Alžira i… »

Hapšenje u Srbiji zbog smrti migranata u kontejneru u Paragvaju: Osumnjičeni strani državljani

B92 29.10.2020
Uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su organizovale nedozvoljen prelaz granice sedmorici migranata čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kontejneru u Paragvaju. To je saopštio MUP Republike Srbije. Vlasti Paragvaja saopštile su prošlog petka da su… »

Akcija srpske policije: Uhapšeni krijumčari migranata! Smestili ih u kontejnere za Paragvaj i poslali pravo u smrt (video)

Blic 29.10.2020
Pripadnici MUP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su dve osobe zbog sumnje da su organizovali nedozvoljen… »

Oni su ih smestili u "kontejner smrti": Pogledajte akciju hapšenja krijumčara koji su 7 ljudi poslali u stravičnu smrt!

Mondo 29.10.2020
Pripadnici MUP-a uhapsili su dve osobe. Pripadnici MUP-a uhapsili su dve osobe Srpska policija uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su organizovali nedozvoljen prelaz državne granice za sedam ilegalnih migranata čiji su posmrtni ostaci pronađeni u… »

Dva muškarca uhapšena zbog šverca migranata pronađenih mrtvih u Paragvaju

Radio 021 29.10.2020
Dva muškarca zbog sumnje da su organizovali nedozvoljen prelaz granice sedmorici migranata čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kontejneru u Paragvaju, saopštio je MUP Srbije. Uhapšeni su tridesetogodišnji državljanin Maroka H. M. i godinu dana… »

Smestili mladiće u kontejner smrti: Uhapšeni osumnjičeni za šverc migranata čiji su raspadnuti leševi pronađeni u…

Kurir 29.10.2020
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici i Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su dve osobe zbog sumnje da su organizovali nedozvoljen prelaz državne granice za… »

Uhapšeni odgovorni za kanibalistički kontejner smrti

Nova 29.10.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su dve osobe zbog sumnje da… »

Slučaj Paragvaj: Uhapšeni Marokanac i Alžirac

RTV 29.10.2020
BEOGRAD - Policija je u Sremskoj Mitrovici uhapsila državljanine Maroka i Alžira, H. M. (30) S. K. (29) zbog sumnje da su organizovali nedozvoljen prelaz državne granice, sedam ilegalnih migranata smestili u kontejner za transport robe u voznoj… »

Hapšenje zbog krijumčarenja migranata čija su tela pronađena u Paragvaju

RTS 29.10.2020
Uhapšene dve osobe zbog sumnje da su organizovale nedozvoljen prelaz državne granice sedmorici ilegalnih migranata čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kontejneru u Paragvaju, saopštio je MUP Republike Srbije. Vlasti Paragvaja saopštile su prošlog… »

Akcija srpske policije: Uhapšeni osumnjičeni za smrt migranata pronađenih u kontejneru u Paragvaju

Večernje novosti 29.10.2020
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su dve osobe zbog sumnje da… »

Oni su osumnjičeni za 7 smrti u kontejneru užasa u Paragvaju: Pogledajte snimak munjevite akcije srpske policije (video)

Večernje novosti 29.10.2020
SRPSKA policija je danas uhapsila državljanina Maroka H. M. (1990) i državljanina Alžira S. K. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Oni se sumnjiče da su… »

Vesti dana »