Повезане вести

Жестока свађа у коалицији! Медојевић оплео по кривокапићу: Ово може да изјави само неко ко је направио дил са Милом!

Жестока свађа у коалицији! Медојевић оплео по кривокапићу: Ово може да изјави само неко ко је направио дил са Милом!

Курир 29.10.2020
Председник ПзП Небојша Медојевић реаговао је данас на изјаву мандатара Здравка Кривокапића, да би Влада Црне Горе имала "нижи ниво репутације" ако би у њој била тројица лидера ДФ-а и поручио да то може да каже само неко ко је у… »
Мандић оштро о Кривокапићу: Више ништа није исто; Медојевић: То може само неко ко је у дилу са Ђукановићем

Мандић оштро о Кривокапићу: Више ништа није исто; Медојевић: То може само неко ко је у дилу са Ђукановићем

РТВ 29.10.2020
ПОДГОРИЦА - Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић оштро је реаговао на изјаву мандатара Здравка Кривокапића да би "влада имала нижи ниво репутације ако би у њој била тројица лидера тог савеза". Кривокапић је за… »
Мандић поручио Кривокапићу: Више ништа није исто

Мандић поручио Кривокапићу: Више ништа није исто

Политика 29.10.2020
Медојевић:То може само неко ко је у дилу са Ђукановићем. ПОДГОРИЦА - Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић оштро је реаговао на изјаву мандатара Здравка Кривокапића да би „влада имала нижи ниво репутације ако би у… »
Мандић опет оплео по кривокапићу: На листу је постављен по предлогу СПЦ, а види шта сада ради!

Мандић опет оплео по кривокапићу: На листу је постављен по предлогу СПЦ, а види шта сада ради!

Курир 29.10.2020
Лидер Нове српске демократије (Нова) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) казао је да је Здравко Кривокапић дошао на чело листе "За будућност Црне Горе", на предлог "овдашње више црквене јерархије". "Кривокапић је дошао… »
ДФ: Последњи наступи Кривокапића у медијима "личе на дил" са Ђукановићем

ДФ: Последњи наступи Кривокапића у медијима "личе на дил" са Ђукановићем

Н1 Инфо 29.10.2020
Лидери Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић и Небојша Медојевић поново су оштро критиковали мандатара за састављање нове владе Црне Горе Здравка Кривокапића, наводећи да је Српска православна црква тражила да он буде на челу… »
"Уверавали су ме да је Кривокапић гласач ДПС-а, али смо веровали свештенству"

"Уверавали су ме да је Кривокапић гласач ДПС-а, али смо веровали свештенству"

Ало 29.10.2020
Лидер Нове српске демократије (Нова) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) казао је да је Здравко Кривокапић дошао на чело листе "За будућност Црне Горе", на предлог "овдашње више црквене јерархије". "Кривокапић је дошао… »
Андрија Мандић: Многе ствари су јасније, тако да, што се мене тиче, ништа више није исто

Андрија Мандић: Многе ствари су јасније, тако да, што се мене тиче, ништа више није исто

Вечерње новости 29.10.2020
ЛИДЕР Нове српске демократије Андрија Мандић изјавио је да је мандатар Здравко Кривокапић дошао на чело листе "За будућност Црне Горе", на предлог "овдашње више црквене јерархије". - То је био и услов да они подрже нашу листу на… »

Вести дана »