Povezane vesti
Govorili su da sam dno i seljanka: Vera Matović danima plakala zbog uvreda koleginih sinova!
Mondo 29.10.2020
Pevačicu su potresle njihove uvrede i osude. Pevačicu su potresle njihove uvrede i osude. Vera Matović može da se pohvali da njenu petodecenijsku karijeru nije ispratio nijedan skandal. Zato ju je mnogo potreslo kada je 2014. godine naišla na osudu i… »
Rekli su da sam dno dna i seljanka, danima sam plakala! Vera Matović otkrila kako su je izvređali sinovi ovog pevača, evo i…
Kurir 29.10.2020
Pevačica Vera Matović ispričala je jednu neprijatnu situaciju koju j2014. godine naišla na osudu kolega zbog humanitarnog dela, tvrdeći da je sve uradila zarad sopstvenog marketinga. Naime, ona tvrdi da su je sinovi kolege Marinka Rokvića - Nikola i… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 25 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 6 satijoš 14 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 49 minutajoš 48 povezanih