Povezane vesti

Lideri tri koalicije dogovorili: Vlada Crne Gore biće ekspertska

Slobodna Evropa 30.10.2020
Lideri tri koalicije koje čine vladajuću većinu u Crnoj Gori, potvrdili su raniji dogovor o izboru ekspertske vlade, a mandatar Zdravko Krivokapić će narednih dana upoznati stranke sa svojim predlogom kandidata za ministre. Poručio je to mandatar… »

Mandić i Medojević: Ekspertska vlada trajaće do godinu dana

Vesti online 30.10.2020
Mandatar Zdravko Krivokapić je, na današnjem sastanku sa liderima pobedničkih koalicija, ponudio da ekspertska vlada koju će predvoditi traje od 200 dana do najviše godinu, saopštio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić… »

"Ekspertska vlada trajaće najduže godinu dana"

B92 30.10.2020
Mandatar Zdravko Krivokapić je na sastanku sa liderima pobedničkih koalicija ponudio da ekspertska vlada koju će predvoditi traje od 200 dana do najviše godinu. To je saopštio jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić. Mandić je na RTCG… »

Mandić: Ekspertska Vlada će trajati najviše godinu dana

RTS 30.10.2020
Mandatar Zdravko Krivokapić je, na današnjem sastanku sa liderima pobedničkih koalicija, ponudio da ekspertska vlada traje od 200 dana do najviše godinu, a treba da pripremi prve fer i slobodne izbore, kaže jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija… »

Medojević: Manjinska vlada će biti slaba

Nova 30.10.2020
Svu odgovornost za stanje u zemlji preuzeo je mandatar Zdravko Krivokapić, saopštio je večeras Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene (PzP). "Prvi put u istoriji parlamentarne demokratije, Vladu će sačinjavati neki nepoznati ljudi za koje… »

Mandić: Ekspertska vlada trajaće najduže godinu dana

Nova 30.10.2020
Mandatar Zdravko Krivokapić je na današnjem sastanku sa liderima pobedničkih koalicija u Crnoj Gori ponudio da ekspertska vlada koju će predvoditi traje od 200 dana do najviše godinu, saopštio je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić… »

Saznajemo: Pao dogovor! Crna Gora dobija ekspertsku vladu

Blic 30.10.2020
Na upravo završenom sastanku lidera tri kaolicije u Crnoj Gori potvrđen je dogovor da Zdravko Krivokapić, kao mandatar, u narednih nekoliko dana predloži sastav nove Vlade Crne Gore. Prema saznanjima "Blica", na sastanku na kome su bili I lideri… »

Crna Gora: Lideri nove većine dogovorili ekspertsku Vladu

Glas Amerike 30.10.2020
PODGORICA — Lideri i predstavnici tri pobjedničke koalicije na izborima 30. avgusta saopštili su da su na današnjem sastanku potvrdili njihov raniji dogovor o izboru nove Vlade, navodeći da će biti formirana ekspertska vlada. “Na sastanku lidera… »

Abazović: Dogovoren koncept, u Crnoj Gori ekspertska vlada do 8. novembra

Danas 30.10.2020
Održan sastanak Zdravka Krikokapića sa opozicijom Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović rekao je da je na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i… »

Abazović: Ekspertska vlada do 8. novembra

Nova 30.10.2020
Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. To je kazao lider Građanskog pokreta URA Dritan… »

Dogovorena ekspertska Vlada u Crnoj Gori

Vesti online 30.10.2020
Lider građanske inicijative Crno na bijelo Dritan Abazović izjavio je da je na današnjem sastanku lidera parlamentarne većine sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem dogovoren koncept ekspertske vlade u Crnoj Gori. On je naveo da bi mandatar uskoro… »

Abazović: Dogovoren koncept ekspertske vlade u Crnoj Gori

Dnevnik 30.10.2020
PODGORICA: Lider građanske inicijative Crno na bijelo Dritan Abazović izjavio je da je na današnjem sastanku lidera parlamentarne većine sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem dogovoren koncept ekspertske vlade u Crnoj Gori. On je naveo da bi mandatar… »

Abazović: Dogovoren koncept, ekspertska vlada do 8. novembra

RTS 30.10.2020
Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je rekao da bi mandatar za sastav crnogorske vlade uskoro trebalo da saopšti imena kandidata za ministarske funkcije. Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija "Za… »

Abazović otkrio: Vlada do 8. novembra, imamo koncept i poverenje u Krivokapića da će izabrati najbolje ljude

Kurir 30.10.2020
Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. To je kazao lider Građanskog pokreta URA Dritan… »

Pao dogovor! Crna Gora dobija ekspertsku Vladu!

Mondo 30.10.2020
Mandatar uskoro treba da saopšti imena kandidata za ministarske funkcije i da do 8. novembra iznese svoj plan. Mandatar uskoro treba da saopšti imena kandidata za ministarske funkcije i da do 8. novembra iznese svoj plan. Upravo je završen sastanak… »

Počeo sastanak Krivokapića sa liderima partija

Nova 30.10.2020
U Podgorici je počeo sastanak mandatara Zdravka Krivokapića sa liderima iz koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", zakazan kako bi se pokušale rešiti nesuglasice oko formiranja vlade. Sastanku… »

Krivokapić pozvao lidere da reše dileme oko formiranja vlade

Nova 30.10.2020
Lideri iz koalicija "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo" trebalo bi sutra da se sastanu sa mandatarom za sastav nove vlade Zdravkom Krivokapićem kako bi pokušali da reše nesuglasice oko formiranja vlade, saznaju "Vijesti"… »

U CG sastanak za formiranje Vlade

Danas 29.10.2020
Mandatar za sastav vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je danas lidere koalicija na sastanak u petak kako bi rešili spor oko toga kome će pripasti ministarsko mesto u Ministarstvu unutrašnjih poslova, na koje sada pravo polaže NOVA, a zahteva… »

Vesti dana »

Preminule 24 osobe: U Grčkoj 610 novozaraženih virusom korona

Večernje novosti pre 2 satajoš 7 povezanih

Radonjić: Nismo bili ni blizu da zapretimo Valensiji

Mozzart sport pre 2 satajoš 6 povezanih

Hladnije, oblačno s malo sunca

Dnevnik pre 48 minutajoš 3 povezane

Prvi kontakt dve administracije: Pens čestitao Kamali Haris

Večernje novosti pre 5 satijoš 3 povezane

Vremeplov: Umro srpski geograf Jovan Cvijić

RTV pre 3 satajoš 1 povezana