Povezane vesti

Dr Tidorović: Moguće selektivno zatvaranje u onim mestima gde ima mnogo obolelih

Blic 30.10.2020
Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je danas da možemo očekivati da će i dalje dolaziti do povećanja broja obolelih. Ukazao je da će se u narednih mesec dana intenzivno razmišljati koje mere primeniti. "Ne očekujem neke posebno rigorozne mere… »

Dr Tiodorović: Ni u Evropi se škole ne zatvaraju, pa neće još ni u Srbiji

B92 30.10.2020
Beograd -- Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je za RTS da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak naveo je u četvrtak za TV Prvu da je… »

Tiodorović: Ne postavlja se pitanje zatvaranja škola i vrtića

Radio 021 30.10.2020
Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. On je rekao za RTS da u Srbiji postoji dobar model kada je reč o školama i vrtićima i da se u njima… »

Dr Tiodorović ima važnu informaciju za sve roditelje: Evo šta će biti sa školama i vrtićima, sledi ključ u bravu ili ne

Kurir 30.10.2020
BEOGRAD - Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. On je rekao za RTS da u Srbiji postoji dobar model kada je reč o školama i vrtićima, da se u… »

Situacija u vrtićima zabrinjava ali... Sve više zaražene dece, a evo šta kažu stručnjaci

Večernje novosti 30.10.2020
EPIDEMIOLOG Branislav Tiodorović rekao je za RTS da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. Tiodorović je rekao da u Srbiji postoji dobar model kada je reč o školama i vrtićima. Kako je rekao… »

Tiodorović: Ne postavlja se pitanje zatvaranja škola

RTV 30.10.2020
BEOGRAD - Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. On je rekao za RTS da u Srbiji postoji dobar model kada je reč o školama i vrtićima, da se u… »

Tiodorović: Ne postavlja se pitanje zatvaranja škola i vrtića

Jugmedia 30.10.2020
Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je za RTS da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi i naglasio da u Srbiji postoji dobar model kada je reč o školama i vrtićima. Gostujući u Dnevniku RTS-a… »

"Situacija zabrinjava,: Ali..." Sve je više dece zaražene korona virusom, a evo šta o zatvaranju škola i vrtića kaže dr…

Blic 30.10.2020
Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. Sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda Slavko Gak navodi da je poslednje dve nedelje korona virus… »

Tiodorović: Ne postavlja se pitanje zatvaranja škola

Dnevnik 30.10.2020
BEOGRAD: Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. On je rekao za RTS da u Srbiji postoji dobar model kada je reč o školama i vrtićima, da se u… »

Gak: Osam slučajeva zaraze među decom u vrtićima, sve mere se sprovode

N1 Info 30.10.2020
Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak rekao je da zabrinjava činjenica da je u poslednjih deset dana zabeleženo osam slučajeva zaraze među decom u beogradskim vrtićima, dok je u septembru bilo zaraženo samo jedno dete. On je… »

Tiodorović: Ne postavlja se pitanje zatvaranja škola

Nova 30.10.2020
Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. On je rekao za RTS da u Srbiji postoji dobar model kada je reč o školama i vrtićima, da se u njima dnevno… »

Moguće delimično zatvaranje: Dr Tiodorović otkrio da li će se uvoditi nove mere!

Mondo 30.10.2020
Epidemiolog dr Branislav Tiodorović odgovorio na pitanje da li nas očekuju nove mere! Epidemiolog dr Branislav Tiodorović odgovorio na pitanje da li nas očekuju nove mere! Poslednjih dana drastično je porastao broj zaraženih koronom u Srbiji, a… »

Gak: Zabrinjava rast zaraze u beogradskim vrtićima

Nova 30.10.2020
Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak rekao je danas da zabrinjava činjenica da je u poslednjih deset dana zabeleženo osam slučajeva zaraze među decom u beogradskim vrtićima, dok je u septembru bilo zaraženo samo jedno dete… »

Vesti dana »

Lončar prvi primio kinesku vakcinu Sinofarm

Glas Zaječara pre 29 minutajoš 34 povezane

Oglasio se i Miloš Biković

B92 pre 23 minutajoš 17 povezanih