Povezane vesti
Matija Bećković: Mi plačemo, a Amfilohije i nebo se raduju
Nova 30.10.2020
Bog ga je pozvao u iste lučinske dane, kad i svetog Petra i vladiku Rada Lovćenskog Tajnovica. Mi plačemo, a on i nebo se raduju - kazao je u dahu akademik Matija Bećković za Nova.rs povodom vesti o smrti mitropolita Amfilohija Radovića. Ovo je sasvim… »
Matija Bećković: Mi plačemo, a Amfilohije i nebo se raduju
Nova 30.10.2020
Bog ga je pozvao u iste lučinske dane, kad i svetog Petra i vladiku Rada Lovćenskog Tajnovica. Mi plačemo, a on i nebo se raduju - kazao je u dahu akademik Matija Bećković za Nova.rs povodom vesti o smrti mitropolita Amfilohija Radovića. Ovo je sasvim… »
Bog ga je pozvao u isti dan kada i Svetog Petra: Matija Bećković duboko potresen zbog smrti mitropolita Amfilohija
Kurir 30.10.2020
Pesnik i akademik Matija Bećković duboko je potresen zbog smrti mitropolita Amfilohija. Drhtavim glasom od bola kratko nam je rekao: Bog ga je pozvao u isti dan kad i Svetog Petra i vladiku Rada. Mi plačemo a on se raduje. Večan spomen i Carstvo Nebesko… »
Vesti dana »
Održan skup kod Generalštaba, poručeno da će ga studenti telima braniti
Vreme pre 1 satjoš 17 povezanih
Srušio se turski vojni avion kod granice Azerbejdžana i Gruzije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 27 povezanih
Održan protest studenata u blokadi ispred Generalštaba, protive se rušenju objekta
RTV pre 3 satajoš 33 povezane
Putniković: Zahtev ruskih vlasnika NIS-a upućen OFAC prihvatljiv za američku stranu
Euronews pre 3 satajoš 36 povezanih
Zelenski u Hersonu: Prioritet borba protiv ruskih dronova i jačanje zaštite regije
NIN pre 26 minutajoš 26 povezanih