Повезане вести

Афрички Медији брује: Сума је исфолирао повреду!

Афрички Медији брује: Сума је исфолирао повреду!

Хот спорт 30.10.2020
Везиста Партизана је на дербију доживео тешку повреду ока. Сејдуба Сума ће морати најмање месец дана ван терена. Повреда је веома опасна с’ обзиром на то да се ради о оку. У питању је контузија ока и фудбалеру је забрањено и… »
Јувентус жели да отпусти пирла: Спрема се права бомба у Торину!

Јувентус жели да отпусти пирла: Спрема се права бомба у Торину!

Хот спорт 30.10.2020
Легендарни фудбалер близу отказа! Јувентус се налази у лошој форми. На свом терену поражени су од Барселоне резултатом 0:2. Како преноси познати новинар Паоло Зилијани, Андреа Пирло би могао да напусти клупу актуелног шампиона… »
Дама хоће да откачи пирла: Познато име новог тренера Јувентуса? (фото)

Дама хоће да откачи пирла: Познато име новог тренера Јувентуса? (фото)

Вечерње новости 30.10.2020
ПОСЛЕ пораза од Барселоне Андреа Пирло би веома брзо мога да буде смењен са клупе Јувентуса. Лоша форма „Старе даме“ већ је покренула спекулације да би легендарни „Моцарт“ могао да напусти актуелног првака Италије. Ту вест на… »
Бивши штопер Манчестер јунајтеда срећан због повратка у италију: ‘Пресрећан сам! Ово сам чекао читаво лето’

Бивши штопер Манчестер јунајтеда срећан због повратка у италију: ‘Пресрећан сам! Ово сам чекао читаво лето’

Хот спорт 30.10.2020
Дефанзивац је задовољан. Рома није блистала у четвртак. У оквиру другог кола групне фазе Лиге Европе Рома и ЦСКА Софија су ремизирали. Меч се завршио резултатом 0:0. Крис Смолинг је ипак задовољан. -Читаво лето сам чекао да се… »

Вести дана »