Povezane vesti
Zabuna veka! Bolnica - Umrla vam je baka, porodica - Mi smo je već sahranili; Bolnica - Izvinite, pogrešan broj!
Mondo 30.10.2020
Hrvatska porodica tek što je sahranila baku, kada je zazvonio telefon! Hrvatska porodica tek što je sahranila baku, kada je zazvonio telefon! Hrvatska porodica Šipušić iz Mraclina ostavila je 76-godišnju baku i majku u zagrebačkoj bolnici. Iz bolnice im… »
Jezivi poziv iz mrtvačnice: Hrvatska porodica tek što je sahranila baku, kada je zazvonio telefon!
Kurir 30.10.2020
Hrvatska porodica Šipušić iz Mraclina ostavila je 76-godišnju baku i majku u zagrebačkoj bolnici. Iz bolnice im je rečeno da je preminula, a zatim su posle sahrane ponovo pozvani da pokupe telo svoje majke. "Moja baka je preminula u psihijatrijskoj… »
Jezivi poziv iz mrtvačnice: Porodicu dan nakon što su je sahranili nazvali da dođu po telo bake
Srbija danas 30.10.2020
Hrvatska porodica Šipušić iz Mraclina ostavila je 76-godišnju baku i majku u zagrebačkoj bolnici. Iz bolnice im je rečeno da je preminula, a zatim su posle sahrane ponovo pozvani da pokupe telo svoje majke. - Moja baka je preminula u psihijatrijskoj… »
Vesti dana »

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 64 povezane

„Dao bih 15 godina života za ovaj gol“: Heroj Albanije i dalje govori o meču sa Srbijom!
Hot sport pre 34 minutajoš 140 povezanih

"Ovde je najviše voleo da dođe": Okupili se na Romaniji u čast Halida Bešlića, slavni glumac podelio snimak (Video)
Mondo pre 24 minutajoš 19 povezanih

Kinesko-američki trgovinski sukob: Xi Jinping upozorava na eskalaciju pre sastanka sa Trampom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 24 povezane