Povezane vesti

Zabuna veka! Bolnica - Umrla vam je baka, porodica - Mi smo je već sahranili; Bolnica - Izvinite, pogrešan broj!

Zabuna veka! Bolnica - Umrla vam je baka, porodica - Mi smo je već sahranili; Bolnica - Izvinite, pogrešan broj!

Mondo 30.10.2020
Hrvatska porodica tek što je sahranila baku, kada je zazvonio telefon! Hrvatska porodica tek što je sahranila baku, kada je zazvonio telefon! Hrvatska porodica Šipušić iz Mraclina ostavila je 76-godišnju baku i majku u zagrebačkoj bolnici. Iz bolnice im… »
Jezivi poziv iz mrtvačnice: Hrvatska porodica tek što je sahranila baku, kada je zazvonio telefon!

Jezivi poziv iz mrtvačnice: Hrvatska porodica tek što je sahranila baku, kada je zazvonio telefon!

Kurir 30.10.2020
Hrvatska porodica Šipušić iz Mraclina ostavila je 76-godišnju baku i majku u zagrebačkoj bolnici. Iz bolnice im je rečeno da je preminula, a zatim su posle sahrane ponovo pozvani da pokupe telo svoje majke. "Moja baka je preminula u psihijatrijskoj… »
Jezivi poziv iz mrtvačnice: Porodicu dan nakon što su je sahranili nazvali da dođu po telo bake

Jezivi poziv iz mrtvačnice: Porodicu dan nakon što su je sahranili nazvali da dođu po telo bake

Srbija danas 30.10.2020
Hrvatska porodica Šipušić iz Mraclina ostavila je 76-godišnju baku i majku u zagrebačkoj bolnici. Iz bolnice im je rečeno da je preminula, a zatim su posle sahrane ponovo pozvani da pokupe telo svoje majke. - Moja baka je preminula u psihijatrijskoj… »

Vesti dana »

Fon der Lajen: Spremni smo da zaštitimo interese EU

Fon der Lajen: Spremni smo da zaštitimo interese EU

Vesti online pre 17 minutajoš 31 povezana
Sutra sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena

Sutra sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena

NoviSad.com pre 1 satjoš 34 povezane
Vučić u Novom Sadu, zborovi nisu mogli do predsednika

Vučić u Novom Sadu, zborovi nisu mogli do predsednika

BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih
U Topličkom okrugu u požarima izgorelo 75 kuća

U Topličkom okrugu u požarima izgorelo 75 kuća