Povezane vesti

Sanja Marinković otvorila dušu prvi put nakon očeve smrti!

Sanja Marinković otvorila dušu prvi put nakon očeve smrti!

Vesti online 30.10.2020
Otac voditeljke Sanje Marinković preminuo je 19. oktobra, nakon kratke i teške bolesti.On se razboleo u avgustu mesecu i osam nedelja bio smešten u jednoj državnoj bolnici gde su lekari davali sve od sebe da mu olakšaju poslednje dane, a Sanja je sve… »
Sanja Marinković kroz suze progovorila o smrti oca: Još uvek sam u šoku, svi me pitaju da li pijem lekove!

Sanja Marinković kroz suze progovorila o smrti oca: Još uvek sam u šoku, svi me pitaju da li pijem lekove!

Mondo 30.10.2020
Prvi intervju nakon očeve smrti. Prvi intervju nakon očeve smrti. Otac voditeljke "Magazina IN" Sanje Marinković, nedavno je preminuo, a ona je u poslednjim trenutcima sve vreme bila uz njega i pružala mu podršku. Voditeljka je bila skrhana bolom i… »
Prve Sanjine izjave nakon iznenadne smrti oca: "Svi su me pitali da li koristim tablete za smirenje"

Prve Sanjine izjave nakon iznenadne smrti oca: "Svi su me pitali da li koristim tablete za smirenje"

Telegraf 30.10.2020
Ona je otkrila da je njen otac preminuo posle 8 nedelja teške borbe sa opakom bolešću i da ju je to veoma pogodilo. Voditeljka Sanja Marinković je nedavno ostala bez člana porodice, oca koji je iznenada preminuo, a voditeljka je sada skupila snage da… »

Vesti dana »