Povezane vesti
VIDEO Džej: Plakao sam dok sam snimao s Jezdićem
Nova 30.10.2020
Džej Ramadanovski je imao malu, ali efektnu ulogu u filmu "Vikend sa ćaletom", koji je prošle večeri imao svečanu premijeru u Kombank dvorani uz dve epidemiološke mere. Legendarni pevač je za Nova.rs ispričao svoje iskustvo sa snimanja filma i prisetio… »
Jezdić: Džej mi je bio ozbiljna inspiracija za ulogu ćaleta
Nova 30.10.2020
Sinoć je u Kombank dvorani uz sve epidemiološke mere održana svečana premijera filma "Vikend sa ćaletom", kojoj je prisustvovala glumačka, ali i čitava ekipa filma, na čelu sa rediteljem i scenaristom Miroslavom Momčilovićem. Nenad Jezdić, koji u filmu… »
Glumac Nenad Jezdić o teškoj situaciji i koroni: "u rovu smo, borimo se" (video)
Blic 30.10.2020
Poznati glumac Nenad Jezdić tumači glavnu ulogu u novom filmu “Vikend sa ćaletom“, govori o fantastičnoj ekipi filma, koroni, saradnji sa Džejom, ali i kako je to tumačiti lik čoveka koji predoseća smrt. Nenad Jezdić kaže da je na snimanju filma “Vikend… »
Vesti dana »
Jokića ni batinama ne mogu da zaustave, Marej perfektan: Nagetsi se prošetali Indijanom!
Hot sport pre 29 minutajoš 43 povezane
Đedović Handanović razgovarala sa predstavnicima naftnih kompanija, pomenula i Krizni plan
Radio 021 pre 25 minutajoš 11 povezanih
Srpska pravoslavna crkva danas proslavlja Vavedenje presvete Bogorodice, jedan od pet velikih Bogorodičinih praznika Vavedenje presvete Bogorodice
Volim Zrenjanin pre 45 minutajoš 12 povezanih