Povezane vesti

Danas pripremite kišobrane

B92 31.10.2020
U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa slabom kišom. Više padavina očekuje se na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Braničevskom okrugu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Krajem dana i tokom noći se očekuje postepeni… »

Danas oblačno i kišovito – u nedelju razvedravanje

RTS 31.10.2020
Poslednjeg oktobarskog dana oblačno, mestično sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od 6 do 12 stepeni, najviša dnevna do 18. U Beogradu od jutarnjih sati kiša. Uveče ipak bez kišobrana. Temperatura do 15 stepeni. Više padavina očekuje se na jugu… »

Danas oblačno, mestimično sa slabom kišom

Blic 31.10.2020
U Srbiji se danas očekuje oblačno, mestimično sa slabom kišom, a više padavina očekuje se na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Braničevskom okrugu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Krajem dana i tokom noći… »

Danas oblačno, mestimično sa slabom kišom

Nova 31.10.2020
U Srbiji se danas očekuje oblačno, mestimično sa slabom kišom, a više padavina očekuje se na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Branicevskom okrugu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Krajem dana i tokom noći postepeni… »

Subota oblačna i sveža: Mestimično sa slabom kišom, temperatura do 18 stepeni

Kurir 31.10.2020
BEOGRAD - U Srbiji se danas očekuje oblačno, mestimično sa slabom kisom, a više padavina očekuje se na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Branicevskom okrugu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Krajem dana i tokom noći… »

Vesti dana »