Povezane vesti
Plakao je kao malo dete: Trenutak kada Amfilohije plače iz sveg glasa, dok saopštava ovu vest! Suze koje svedoče ljubav…
Kurir 31.10.2020
Više od dve godine prošlo je od kako se upokojio mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije. O tome koliko je bio veliki čovek i značajan za srpski narod govore njegova dela, a koliko je voleo patrijarha Pavla svedoči ovaj snimak, na kom je… »
Upokojio se mitropolit crnogorsko-primorski: Sada je u društvu Petra Cetinjskog, mi plačemo a nebo se raduje
Kurir 31.10.2020
Mitropolit crnogorsko-primorski preminuo je juče ujutru u KC Crne Gore, nakon borbe s koronavirusom. Njegovi prijatelji, duboko slomljeni, ističu da se takav mudrac neće skoro roditi. Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije (82) preminuo je juče… »
Jurić se oprostio od Amfilohija potresnom porukom: Hvala ti što si sačuvao mir kad se nazirao rat i čuvaj mi moju Tijanu
Mondo 31.10.2020
I Srbija i Crna Gora opraštaju se od mitropolita Amfilohija. I Srbija i Crna Gora opraštaju se od mitropolita Amfilohija. Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije umro je u petak u Kliničko bolničkom centru Crne Gore nakon borbe sa koronavirusom. Od… »
Jurić o Amfilohiju: Hvala ti i čuvaj mi moju Tijanu
Nova 31.10.2020
Igor Jurić oprostio se na društvenoj mreži Tviter od preminulog mitropolita Amfilohija Radovića i tom prilikom mu se zahvalio za sve što je uradio za naš narod i "poručio" mu da mu čuva Tijanu. Jurić je u svojoj objavi na Tviteru napisao da… »
Vesti dana »
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Mesarović: Srbija želi još veću i snažniju ekonomsku povezanost sa Italijom
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Burno u humskoj! Oglasio se i Partizan o Savi Miloševiću
Večernje novosti pre 2 satajoš 19 povezanih