Povezane vesti
Zvezde Granda nije takmičenje već rijaliti žirija! Đole Đogani ponovo udara: Oni su nebitni
Mondo 31.10.2020
Denser izneo svoje mišljenje o Grandu, pa pomenuo i Lunu. Denser izneo svoje mišljenje o Grandu, pa pomenuo i Lunu. Srpski denser Đole Đogani već duži niz godina je na javnoj sceni, a smatra da bi on sigurno bio najčešći gost kada bi postojala televizija… »
Đole Đogani udario po zvezdama Granda: Nikada nisu bili takmičenje pavača, već rijaliti žirija! A onda spomenuo i Luninu…
Kurir 31.10.2020
Đole Đogani isprozivao je Sašu Popovića i Aleksandra Milića Milija, rekavši da nijedan učesnik "Zvezde Granda" nije uspeo kao pevač. Osim toga, osvrnuo se i na Lunu Đogani. "To niti gledam niti me interesuje. Mislim da više nisu uopšte zanimljivi. Imam… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 45 minutajoš 30 povezanih

Završena rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, puštanje saobraćaja zavisi od uklanjanja šatora
Slobodna Evropa pre 55 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije: prestanak padavina i najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 30 povezanih

Orban: Dodik je osuđen jer "odbija da igra kako Brisel svira"
Euronews pre 40 minutajoš 19 povezanih