Povezane vesti
Evo gde uživo možete da gledate meč Partizana u Superligi
Telegraf 31.10.2020
Crno-beli moraju da pobede kako bi se vratili u vrh i borbu za titulu. Fudbaleri Partizan će dočekati Mačvu u 13. kolu Superlige, sa željom da se vrate na pobednički kolosek posle poraza u Nišu i remija za Zvezdom. Crno-belima je pobeda maltene pod… »
Stanojević posle Mačve: Ne znam da li je neko imao ovoliko prilika protiv nas kao Šapčani
Telegraf 31.10.2020
Nije previše zadovoljan trener partizana uprkos pobedi. Trener Partizana Aleksandar Stanojević pamtiće samo pobedu protiv Mačve - i ništa drugo. Crno-beli su slomili otpor gostiju tek u drugom poluvremenu, nije da su do tada bili preterano loši, ali su… »
Stanojeviću posle pobede smetaju šanse mačve: Otkad sam ja u Partizanu, ne znam da li nam je neko ovoliko pretio
Mondo 31.10.2020
Ipak, trener crno-belih je imao dosta pozitivnih stvari da kaže o igri svog tima. Ipak, trener crno-belih je imao dosta pozitivnih stvari da kaže o igri svog tima. Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu u 13. kolu Superlige Srbije i tako se vratili na… »
Sve što treba da znate o meču Partizan - Mačva: Zašto su u lošoj formi, ko im sudi, gde je prenos?
Telegraf 31.10.2020
Crno-beli još uvek traže sebe pod komandom Stanojevića, dok Šapčani vode borbu za goli život u Superligi. Umesto da posle meča sa Radničkim drže glave “iznad površine” i nadaju se nekoj novoj grešci Crvene zvezde, fudbaleri Partizana došli su, gubitkom… »
Vesti dana »
Danas su Sveti Vrači – Kozma i Damjan Verovanje kaže da se bez potrebe me izlazi iz kuće
Infozija pre 23 minutajoš 14 povezanih
Srbija ima još jednu šansu za Mundijal, ali treba da se desi neviđeno čudo: Evo scenarija koji je teško i zapamtiti
Nova pre 3 minutajoš 13 povezanih