Povezane vesti

Evo gde uživo možete da gledate meč Partizana u Superligi

Evo gde uživo možete da gledate meč Partizana u Superligi

Telegraf 31.10.2020
Crno-beli moraju da pobede kako bi se vratili u vrh i borbu za titulu. Fudbaleri Partizan će dočekati Mačvu u 13. kolu Superlige, sa željom da se vrate na pobednički kolosek posle poraza u Nišu i remija za Zvezdom. Crno-belima je pobeda maltene pod… »
Stanojević posle Mačve: Ne znam da li je neko imao ovoliko prilika protiv nas kao Šapčani

Stanojević posle Mačve: Ne znam da li je neko imao ovoliko prilika protiv nas kao Šapčani

Telegraf 31.10.2020
Nije previše zadovoljan trener partizana uprkos pobedi. Trener Partizana Aleksandar Stanojević pamtiće samo pobedu protiv Mačve - i ništa drugo. Crno-beli su slomili otpor gostiju tek u drugom poluvremenu, nije da su do tada bili preterano loši, ali… »
Stanojeviću posle pobede smetaju šanse mačve: Otkad sam ja u Partizanu, ne znam da li nam je neko ovoliko pretio

Stanojeviću posle pobede smetaju šanse mačve: Otkad sam ja u Partizanu, ne znam da li nam je neko ovoliko pretio

Mondo 31.10.2020
Ipak, trener crno-belih je imao dosta pozitivnih stvari da kaže o igri svog tima. Ipak, trener crno-belih je imao dosta pozitivnih stvari da kaže o igri svog tima. Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu u 13. kolu Superlige Srbije i tako se vratili na… »
Sve što treba da znate o meču Partizan - Mačva: Zašto su u lošoj formi, ko im sudi, gde je prenos?

Sve što treba da znate o meču Partizan - Mačva: Zašto su u lošoj formi, ko im sudi, gde je prenos?

Telegraf 31.10.2020
Crno-beli još uvek traže sebe pod komandom Stanojevića, dok Šapčani vode borbu za goli život u Superligi. Umesto da posle meča sa Radničkim drže glave “iznad površine” i nadaju se nekoj novoj grešci Crvene zvezde, fudbaleri Partizana došli… »

Vesti dana »