Повезане вести

Изнела прљав веш: Мени лупао шамаре, а он јурио ку*ве по сплавовима! Певачица шокирала на Инстаграму!

Изнела прљав веш: Мени лупао шамаре, а он јурио ку*ве по сплавовима! Певачица шокирала на Инстаграму!

Мондо 31.10.2020
Надежда Биљић изнела је сав прљав веш из ванбрачне заједнице са Томом Панићем. Певачица се снимала за Инстаграм и открила да ју је манекен наводно тукао и варао док је била трудна. Надежда Биљић изнела је сав прљав веш из… »
Шокантно признање Надежде Биљић: Тома ми је на слави ударио два шамара, јер ме је неки гост гледао

Шокантно признање Надежде Биљић: Тома ми је на слави ударио два шамара, јер ме је неки гост гледао

Телеграф 31.10.2020
Певачици прекипело све, па почела да износи "прљав веш" из везе са Томом. Певачица Надежда Биљић и више је него бесна на свог невенчаног супруга Тому Панића, који је тренутно у Задрузи јавно вара са Паулом Хублин. Како јој већ… »
Тома на слави ударао надежду? Певачица бесна као рис, прети да ће му узети дете и сав новац

Тома на слави ударао надежду? Певачица бесна као рис, прети да ће му узети дете и сав новац

Блиц 31.10.2020
Надежда Биљић бесна је на свог изабраника Тому Панића, који ју је у ријалитију "Задруга 4" преварио са Паулом Хублин, са којом је тренутно у вези. Надежда се, како преносе медији, наводно укључила у "лајв" на Инстаграму и том… »
Тома панић на слави лупио надежди два шамара?! Биљићева бесна као рис: Тужиће га и узеће му сав новац, а дете више неће…

Тома панић на слави лупио надежди два шамара?! Биљићева бесна као рис: Тужиће га и узеће му сав новац, а дете више неће…

Курир 31.10.2020
Надежда Биљић изнела је сав прљав веш из ванбрачне заједнице са Томом Панићем. Певачица се наводно снимала за Инстаграм и открила да ју је манекен наводно тукао и варао док је била трудна. Надежда је скроз пукла јер данима… »

Вести дана »