Povezane vesti
Otvorio je telefon koji je trebalo da popravi, a tamo ga je sačekala PORUKA VAPAJA i NOVAC:"Šta da uradim?"
Prva 31.10.2020
Muškarac koji radi u servisu za mobilne telefone ispričao je nesvakidašnje iskustvo koje je doživeo na poslu. "Danas mi je došao jedan bračni par, doneli su mobilni telefon na popravku. Muškarac je objasnio da mobilni ne radi i dogovorili smo se da ću… »
Mislio je da treba samo da popravi telefon: Kada ga je otvorio doživeo je šok - mogao je da bira, da rasturi brak ili...
Mondo 31.10.2020
Muškarac koji radi u servisu za telefone, podelio je sa celim svetom neočekivanu situaciju koju će pamtiti celog života! Muškarac koji radi u servisu za telefone, podelio je sa celim svetom neočekivanu situaciju koju će pamtiti celog života! Muškarac… »
Vesti dana »
Srpska lista potvrdila poverenje Srba, Nikolić: Naša snaga su jedinstvo i sabornost
RTS pre 3 satajoš 72 povezane
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 10 minutajoš 42 povezane
Putevi Srbije: Kamioni na granici sa Hrvatskom čekaju do četiri sata
Serbian News Media pre 3 satajoš 40 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 7 satijoš 28 povezanih
Snažan zemljotres jačine 6,1 stepen Rihtera pogodio Kubu: Tresle se zgrade u Havani, potres se osetio čak i na Floridi
Kurir pre 45 minutajoš 70 povezanih