Povezane vesti

"Putujem u Podgoricu": Vučić potvrdio odlazak na sahranu Mitropolita Amfilohija

Blic 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sahrani mitropolita Amfilohija sutra u Podgorici. Ovu informaciju objavio je Vučić na svom instagram profilu. - Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko -… »

Vučić: Amfilohije je bio velika i važna ličnost

Politika 31.10.2020
PODGORICA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je došao u Podgoricu, na sahranu mitropolita Amfilohija, jer je želeo da pokaže poštovanje prema takvom, značajnom za narod, čoveku, kao i koliko mu je žao što se njegova… »

Vučić dolazi na sahranu mitropolita Amfilohija: “Za nekoliko sati putujem u Podgoricu…”

Nedeljnik 31.10.2020
(BETAPHOTO/EMIL VAS/EV) Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u Crnu Goru na sahranu mitropolita Amfilohija, što je i najavio na svom Instagram profilu. On je dodao i da će razgovarati sa predstavnicima srpskog naroda u Crnoj Gori. “Za nekoliko… »

Vučić za crnogorske medije: Nije hrabrost, nego je obaveza dolazak na sahranu

Mondo 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Podgoricu kako bi prisustvovao sahrani mitropolita Amfilohija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Podgoricu kako bi prisustvovao sahrani mitropolita Amfilohija. Predsednik Srbije… »

„Dolazak Vučića na sahranu mitropolita Amfilohija značio bi narodu…“

Vesti online 31.10.2020
Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je da bi dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sahranu Amfilohija bio dobar početak bliskijih odnosa Srbije i Crne Gore. On je kazao i da sa na sahranu ne zove, jer je takav običaj, ali da je… »

Vučić: Amfilohije bio velika i važna ličnost

Dnevnik 31.10.2020
PODGORICA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je došao u Podgoricu, na sahranu mitropolita Amfilohija, jer je želeo da pokaže poštovanje prema takvom, značajnom za narod, čoveku, kao i koliko mu je žao što se njegova smrt… »

„Nije hrabra odluka, već moja dužnost da dođem na sahranu mitropolita Amfilohija“ (VIDEO)

Vesti online 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ne smatra da je odluka da dođe na sahranu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija bila posebno hrabra, već da je to njegova dužnost, dužnost predsednika Srbije. Radi se, kako je istakao o… »

Predvodiće delegaciju Srbije: Predsednik odlazi na Amfilohijevu sahranu

Srbija danas 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predvodiće delegaciju države na sahrani Mitropolita Amfilohija. Sa njim će doći najmanje tri ministra Vlade Srbije. Ovo je pri dolazak Vučića u Crnu Goru od kada se nalazi na vlasti u Srbiji. U nedelju 1… »

Vučić pred sahranu Amfilohija: Ako me pozovu govoriću, kao predsednik Srbije

Večernje novosti 31.10.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ne zna da li će govoriti na sahrani mitropolita Amfilohija, da ga niko nije pozvao da to učini, a ako ga pozovu - govoriće, kaže, kao predsednik Srbije. On je za Vijesti tv istakao da je na… »

"Narod Crne Gore želi dobre odnose sa Srbijom": Vladika Joanikije pozvao Vučića na sahranu mitropolita

Srbija danas 31.10.2020
Vladka je kazao i da sa na sahranu ne zove, jer je takav običaj, ali da je dužan da kaže svoj stav i da blagonaklono gleda na eventualni dolazak Vučića u nedelju u Podgoricu. Episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko… »

Vučić ide u Podgoricu na sahranu Amfilohiju

Telegraf 31.10.2020
Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko - primorskog Amfilohija i razgovaraću sa predstavnicima srpskog naroda u Crnoj Gori - poručio je u objavi na zvaničnom Instagram nalogu. Predsednik Srbije Aleksandar… »

Vučić potvrdio! Za nekoliko sati putuje u Podgoricu, prisustvovaće sahrani mitropolita Amfilohija (foto)

Srbija danas 31.10.2020
Sa predsednikom će doći najmanje tri ministra Vlade Srbije. Ovo je pri dolazak Vučića u Crnu Goru od kada se nalazi na vlasti u Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predvodiće delegaciju države na sahrani Mitropolita Amfilohija. On je ovu… »

Vučić iz Crne Gore: Moj cilj je da Srbija bude jača, zato pružam ruku za dobru saradnju

Telegraf 31.10.2020
Predsednik Srbije boravi u Crnoj Gori, gde će sutra prisustvovati poslednjem ispraćaju počivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Crnoj Gori gde će… »

Vučić iz crne gore: Mene u DF ne slušaju, ne bih se saglasio sa ekspertskom vladom

Srbija danas 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u studiju TV Vijesti u Podgorici. Predsednik je došao u Crnu Goru da oda poslednju poštu blaženopočivšem mitropolitu Amfilohiju, i kako bi prisustvovao njegovoj sahrani. - Izražavam saučešće… »

Vučić: Sastajao sam se sa Amfilohijem više puta nakon optužbi

Beta 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da on "nije sujetan" i da se sastajao više puta sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem i nakon kritika na njegov račun. Vučić je za Vijesti kazao da je njegov poslednji susret sa… »

Veliki broj vernika: Oglasio se i princ Nikola Petrović Njegoš; "Đedo, dogodine na Lovćenu" VIDEO

B92 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u nedelju sahrani mitropolita Amfilohija. Sahrana će se održati u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici. To će biti prvi put da Vučić ide u Crnu Goru, otkako je na visokim pozicijama. On je to… »

Vučić iz Podgorice: Nisam sujetan, video sam Amfilohija i nakon kritika - ne znam da li ću govoriti na sahrani

Mondo 31.10.2020
Vučić do sada nije dolazio u zvaničnu posetu Crnoj Gori, a danas ranije najavio je da će prisustvovati sahrani mitropolita Amfilohija. Vučić do sada nije dolazio u zvaničnu posetu Crnoj Gori, a danas ranije najavio je da će prisustvovati sahrani… »

Vučić razgovarao sa liderima Demokratskog fronta

Novi magazin 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Podgorici sa liderima Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem, objavljeno je na njegovom Instagram nalogu. "Razgovor sa ljudima u Zagoriču. Posetio sam porodičnu kuću… »

Vučić za TV Vijesti: Amfilohije je bio važna i velika ličnost

N1 Info 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je za TV Vijesti da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije bio važna i velika ličnost za Crnu Goru i za srpski narod. Vučić se kasnije obratio i novinarima iz Srbije i izjavio da "ne smatra da je… »

Vučić u Podgorici: Moja je obaveza da dođem na sahranu Amfilohija, Srbija i Crna Gora moraju da budu bliske

Kurir 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ne smatra da je odluka da dođe na sahranu mitropolita crnogorsko-primorskog bila posebno hrabra, već da je to njegova dužnost, dužnost predsednika Srbije. Radi se, kako je istakao u izjavi… »

Vučić pred sahranu Amfilohija: Ako me pozovu govoriću, kao predsednik Srbije

Kurir 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ne zna da li će govoriti na sahrani mitropolita Amfilohija, da ga niko nije pozvao da to učini, a ako ga pozovu - govoriće, kaže, kao predsednik Srbije. On je za Vijesti tv istakao da je na… »

Vučić iz CG: Moj poslednji susret sa Amfilohijem bio odličan

Nova 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na gostovanju za TV Vijesti rekao da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije bio važna i velika ličnost za Crnu Goru i za srpski narod, te da je došao da izrazi žaljenje zbog smrti Amfilohija i dodao "da… »

Vučić u Podgorici sa Mandićem i Kneževićem, sahrani Amfilohija će prisustvovati najviša delegacija Srbije

RTV 31.10.2020
PODGORICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Podgorici sa liderima Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem. ''Razgovor sa ljudima u Zagoriču. Posetio sam porodičnu kuću Mandića i proveo prijatno veče… »

Vučić razgovarao sa liderima Demokratskog fronta

Beta 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Podgorici sa liderima Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem, objavljeno je na njegovom Instagram nalogu. "Razgovor sa ljudima u Zagoriču. Posetio sam porodičnu kuću… »

Vučić za Vijesti: Amfilohije je bio velika i važna ličnost

RTS 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za TV "Vijesti" da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije bio važna i velika ličnost za Crnu Goru i za srpski narod. Naveo je da će sarađivati sa Zdravkom Krivokapićem i da će poštovati… »

Vučić u Zagoriču: Predsednik proveo prijatno veče sa liderima Srba u Crnoj Gori (foto)

Kurir 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras lidere Demokratskog fronta u Podgorici. Vučić je danas otputovao u Crnu Goru da bi sutra prisustvovao sahrani mitropolita Amfilohija. Boravak u Podgorici iskoristio je za posetu naselju Zagorič i… »

Vučić stigao u Crnu Goru: Pokazao šta je prvo uradio i koga je posetio (foto)

Mondo 31.10.2020
Predsednik Srbije će sutra prisustvovati sahrani mitropolita Amfilohija. Predsednik Srbije će sutra prisustvovati sahrani mitropolita Amfilohija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Crnu Goru, a posetio je porodičnu kuću lidera Nove… »

Predsednik Aleksandar Vučić posetio dom Andrije Mandića u Zagoriču (foto)

Srbija danas 31.10.2020
Razgovarao sa Mandićem i Kneževićem. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je otputovao u Crnu Goru kako bi sutra prisustvovao sahrani mitropolita Amfilohija. Prilikom posete Crnog Gori predsednik je posetio i porodičnu kuću Andrije Mandića gde… »

Vučić se oglasio iz aviona: Na putu za Crnu Goru, predsednik Srbije otputovao za Podgoricu (foto)

Kurir 31.10.2020
BEOGRAD - Predsednik Srbija Aleksandar Vučić otputovao je u Podgoricu, gde će sutra prisustvovati sahrani mitroplita crnogorsko-primorskog Amfilohija. "Na putu za Crnu Goru", napisao je Vučhić je na Instagram profilu budućnostsrbijeav, uz fotografiu… »

Nebesa su srećna, a šta ćemo mi SAD bez njega? Građani Podgorice neutešni zbog odlaska Amfilohija (Kurir televizija)

Kurir 31.10.2020
Desetine hiljada građana okupilo se danas u Podgorici kako bi odali poštu mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju. Vernici su se okupili kod Sabornog hrama u Podgorici, gde je u 14 sati vozilo sa kovčegom stiglo sa Cetinja. Vladika Amfilohije će… »

Ambasador Srbije u Crnoj Gori: Dolazak Vučića početak boljih odnosa dve države

Blic 31.10.2020
Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović nada se da će dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića značiti početak boljih odnosa dve države. Božović je rekao da je glavni razlog Vučićevog dolaska odavanje počasti blaženopočivšem… »

"Na putu za Crnu Goru": Vučić otputovao za Podgoricu

Blic 31.10.2020
Predsednik Srbija Aleksandar Vučić otputovao je u Podgoricu, gde će sutra prisustvovati sahrani mitroplita crnogorsko-primorskog Amfilohija. "Na putu za Crnu Goru", napisao je Vučić je na Instagram profilu budućnostsrbijeav, uz fotografiu iz aviona… »

Ambasador Srbije u Crnoj Gori: Dolazak Vučića u Podgoricu početak boljih odnosa dve države

Novi magazin 31.10.2020
Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović izazio je nadu da će dolazak presednika Srbije Aleksandra Vučića značiti početak boljih odnosa dve države. Božović je "Vijestima" rekao da je glavni razlog dolaska predsednika Srbije odavanje… »

Vučić otputovao u Podgoricu

RTS 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na "Instagramu" da je na putu za Podgoricu. Predsednik Vučić je ranije najavio da će otputovati u Podgoricu kako bi prisustvovao sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija. "Na putu za Crnu… »

Vučić ide na sahranu Amfilohija u crnu goru: Objavio sliku iz aviona, već je krenuo (foto)

Mondo 31.10.2020
Oglasio se na Instagramu! Oglasio se na Instagramu! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija. Vučić je naveo i da će razgovarati sa predstavnicima srpskog naroda u Crnoj Gori. Za nekoliko… »

Vučić potvrdio odlazak na sahranu Amfilohija: "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu"

B92 31.10.2020
Predsednik Srbije potvrdio je da će u nedelju prisustvovati sahrani mitropolita Amfilohija Radovića. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko - primorskog Amfilohija i razgovaraću sa predstavnicima srpskog… »

Božović: Vučićev dolazak na sahranu Amfilohija dobra poruka

Nova 31.10.2020
Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović izrazio je nadu da će dolazak presjednika Srbije Aleksandra Vučića značiti početak boljih odnosa dvije države. On je za “ Vijesti” rekao da je glavni razlog dolaska predsednika Srbije odavanje… »

Na putu za Crnu Goru: Predsednik Vučić poleteo ka Podgorici, prisustvovaće sahrani mitropolita Amfilohija (foto)

Večernje novosti 31.10.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poleteo je za Crnu Goru, a tim povodom je na instagram nalogu "budućnost Srbije" objavljena njegova fotografija iz aviona. Uz sliku je objavljena kratka poruka: "Na putu za Crnu Goru". Na putu za Crnu Goru. A post… »

"Đedo, dogodine na lovćenu": Crna Gora ovo ne pamti, hiljade se u Podgorici opraštaju od Amfilohija (video,foto)

Mondo 31.10.2020
Duž magistralnog puta Cetinje - Pogorica vernici i građani izašli su da isprate vozilo sa kovčegom mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija. Pogledajte slike ispred hrama. Duž magistralnog puta Cetinje - Pogorica vernici i građani izašli su da… »

Predsednik Vučić večeras u 22 časa gostuje na TV Vijesti

Večernje novosti 31.10.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić biće gost u Vijestima u 22 časa na Televiziji Vijesti. On će razgovarati o svim najaktuelnijim temama. Podsećamo, predsednik Vučić je danas potvrdio informaciju da će prisustvovati poslednjem ispraćaju… »

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ide u Podgoricu na sahranu Amfilohija

Insajder 31.10.2020
Odgovor na pitanje da li će prisustvovati sahrani mitropolita crnogorsko-primorski Amfilohija u Crnoj Gori, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je danas objavom na Instagramu da za nekoliko sati putuje u Podgoricu. Ovo će biti Vučićeva prva… »

Obradović (Dveri): Vučić devet godina nije išao u Crnu Goru, ne bi trebalo ni sad

Beta 31.10.2020
Lider Srpskog pokreta "Dveri" Boško Obradović ocenio je da predsednik Aleksandar Vučić ne bi trebalo da ide u posetu Podgorici zato što, kako navodi, "devet godina nije bio u poseti srpskom narodu i (Srpskoj pravoslavnoj) crkvi u Crnoj Gori". On je… »

Vučić: Putujem u Podgoricu na sahranu mitropolita Amfilohija

RTS 31.10.2020
Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da će sutra prisustvovati sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija" napisao je Vučić na Instagram… »

Vučić ide na sahranu Amfilohija

Novi magazin 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će prisustvovati sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija u Crnoj Gori u nedelju. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko - primorskog… »

Obradović (Dveri): Vučić devet godina nije išao u Crnu Goru, ne bi trebao ni sad

Danas 31.10.2020
Lider Srpskog pokreta „Dveri“ Boško Obradović ocenio je da predsednik Aleksandar Vučić ne bi trebao da ide u posetu Podgorici zato što, kako navodi, „devet godina nije bio u poseti srpskom narodu i (Srpskoj pravoslavnoj) crkvi u Crnoj Gori“… »

Vučić ide u Podgoricu na sahranu Amfilohiju

Slobodna Evropa 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će prisustvovati sahrani mitropolita Amfilohija u nedelju, 1. novembra, u Podgorici. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija," napisao… »

Vučić: Putujem na sahranu u Podgoricu

Dnevnik 31.10.2020
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da će prisustvovati sutra sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija," napisao je Vučić na… »

Boško optužuje Vučića: Radio si Amfilohiju o glavi

Nova 31.10.2020
Lider pokreta Dveri Boško Obradović naveo je na Tviteru da podržava sve što je u interesu boljih odnosa između Srbije i Crne Gore. Povodom odluke predsednika Aleksandra Vučića da ode na sahranu mitropolita Amfilohija, on međutim kaže da ne bi… »

Predsednik Vučić potvrdio: Za nekoliko sati putujem u Podgoricu, prisustvovaću sahrani Amfilohija

Večernje novosti 31.10.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je informacije da će prisustvovati poslednjem ispraćaju počivšeg motropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija. - Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko -… »

Vučić ide na sahranu Amfilohija

Danas 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će prisustvovati sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija u Crnoj Gori u nedelju. Vernici i poštovaoci Mitropolije crnogorsko -primorske Srpske pravoslavne crkve (SPC) liturgijama i… »

Vučić: Putujem na sahranu u Podgoricu

Sputnik 31.10.2020
Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da će prisustvovati sutra sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija," napisao je Vučić na Instagram… »

Vučić ide na sahranu Amfilohija

Beta 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će prisustvovati sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija u Crnoj Gori u nedelju. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko - primorskog… »

Vučić i Dodik na sahrani mitropolita Amfilohija u Crnoj Gori

Glas Zapadne Srbije 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sahrani mitropolita Amfilohija sutra u Crnoj Gori. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija", napisao je Vučić na instagram nalogu… »

„Putujem u Podgoricu“: Vučić i Dodik na sahrani mitropolita Amfilohija

Vesti online 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sahrani mitropolita Amfilohija sutra u Podgorici. Ovu informaciju objavio je Vučić na svom instagram profilu. – Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko –… »

Vučić ide na sahranu Amfilohiju

Nova 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće poslednjem ispraćaju preminulog mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, nezvanično saznaju "Novosti". To će biti prvi put da Vučić, otkako je na visokim pozicijama u vlasti, ide u Crnu Goru… »

Za nekoliko sati putujem u Podgoricu, prisustvovaću sahrani Mitropolita: Predsednik Srbije oglasio se tužnim povodom (foto)

Kurir 31.10.2020
BEOGRAD - Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko - primorskog Amfilohija i razgovaraću sa predstavnicima srpskog naroda u Crnoj Gori, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram… »

Vučić: Za nekoliko sati putujem u Podgoricu

Nova 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da za nekoliko sati putuje u Podgoricu, gde će prisustvovati sahrani mitropolita Amfilohija. “Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani mitropolita crnogorsko –… »

Vučić ide na sahranu Amfilohija

Radio 021 31.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će prisustvovati sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija u Crnoj Gori u nedelju. "Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko – primorskog… »

Novosti saznaju: Vučić ide u Podgoricu na sahranu Amfilohiju

Večernje novosti 31.10.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće poslednjem ispraćaju počivšeg motropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija - nezvanično saznaju "Novosti". Šef srpske države tako će prvi put otkako je na visokim pozicijama u vlasti otići u Crnu… »

Joanikije: Dolazak Vučića na sahranu mitropolita Amfilohija bio bi dobar početak bliskijih odnosa Srbije i Crne Gore

Blic 31.10.2020
Episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije ocenio je da bi dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sahranu mitropolita Amfilohija bio "dobar početak novih i bliskijih odnosa Srbije i Crne Gore". -… »

Vladika Joanikije za Borbu: Dolazak Vučića na sahranu značio bi još bolje odnose Srbije i Crne Gore

Sputnik 31.10.2020
Episkop budljimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko primorske vladika Joanikije saopštio je da bi dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sahranu mitropolita Amfilohija bio dobar početak novi i bliskijih odnosa Srbije i… »

Joanikije: Dolazak Vučića na sahranu bio bi dobar za odnose Crne Gore i Srbije

Dnevnik 31.10.2020
PODGORICA: Episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije ocenio je da bi dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sahranu mitropolita Amfilohija bio "dobar početak novih i bliskijih odnosa Srbije i… »

Joanikije: Dolazak Vučića na sahranu Mitropolita značio bi još bolje odnose Srbije i Crne Gore, narod to želi

B92 31.10.2020
Episkop budljimljansko-nikšićki Joanikije rekao je da bi dolazak Aleksandra Vučića na sahranu Amfilohija bio dobar početak bliskijih odnosa Srbije i Crne Gore. On je u ekskluzivnom razgovoru za Borbu kazao i da sa na sahranu ne zove, jer je takav… »

Vladika Joanikije: Dolazak Vučića na sahranu Mitropolita značio bi još bolje i bliskije odnose Srbije i Crne Gore, a to…

Večernje novosti 31.10.2020
EPISKOP budljimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko primorske vladika Joanikije saopštio je da bi dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sahranu Mitropolita Amfilohija bio dobar početak novi i bliskijih odnosa Srbije i… »

Joanikije: Dolazak Vučića na sahranu Mitropolita značio bi još bolje odnose Srbije i Crne Gore

Telegraf 31.10.2020
To je nasušna potreba i želja naroda iz obe zemlje - rekao je episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske. Episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije ocenio je da bi… »

Vesti dana »