Povezane vesti
Ana Bekuta nagrađena plaketom za doprinos narodnoj muzici
Nova 31.10.2020
"Pustite decu da ostvaruju svoje snove! Osamdesetih se moj otac nije protivio, a mama me jedva pustila da pevam... Tada niko od nas troje nije ni slutio gde će me pesma odvesti. Nacionalni - estradni umetnik Srbije, za sveukupan izuzetan doprinos… »
"Osamdesetih me mama jedva pustila da: Pevam!" Ana Bekuta se prisetila prošlosti i svojih početaka pa uputila javni apel
Blic 31.10.2020
Pevačica Ana Bekuta putem svog Instagrama poručila je da je važno da svaki roditelj svoje naslednike pusti da sami biraju svoj životni poziv. - Pustite decu da ostvaruju svoje snove. Osamdesetih se moj otac se nije protivio a mama me jedva pustila da… »
Ostvarila svoje snove: Ana Bekuta nagrađena za izuzetan doprinos narodnoj muzici!
Kurir 31.10.2020
Ana Bekuta jedna od nagrađenih umetnika kojima je Savez estradnih umetnika Srbije dodelio posebna priznanja. Njoj je pripala plaketa za izuzetan doprinos narodnoj muzici. Pevačica se obratila svojim obožavaocima na društvenoj mreži Instagram i… »
Vesti dana »
(BLOG) Treći dan blokade tužilaštva u Novom Sadu: U petak akcija „15 minuta za 15 žrtava“
N1 Info pre 2 satajoš 197 povezanih
Humanitarne organizacije: odluka MKS-a mora biti prekretnica u ratu u Gazi
Politika pre 33 minutajoš 64 povezane
Pešić: Razlika je u klasi, da se ne palimo nešto specijalno
Sportski žurnal pre 1 satjoš 49 povezanih
Tužilaštvo: Uhapšena još jedna osoba zbog pogibije u Novom Sadu, za jednom se traga
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih