Povezane vesti
Milić: Arkan me je doveo da Ceci napravim ploču, ali Marini Tucaković nije odgovarala naša saradnja
Telegraf 31.10.2020
Vukašinović je Ceci komponovao i napisao neke od najvećih hitova. Roker Milić Vukašinović je devedesetih godina prošlog veka ostavario vrlo uspešnu saradnju sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović i napravio joj nekoliko velikih hitova, koji se pevaju i… »
Arkan me je posle rata doveo u Beograd da bih Ceci napravio album: Miliću sve bilo plaćeno u hotelu "Jugoslavija"!
Mondo 31.10.2020
Na kraju je radnju prekinuo zbog poznate kompozitorke. Na kraju je radnju prekinuo zbog poznate kompozitorke. Milić Vukašinović otkriva kako mu je pokojni Željko Ražnatović Arkan, posle rata, ponudio da dođe u Beograd, samo kako bi Ceci uradio album i da… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 21 minutajoš 41 povezana

Danas promenljivo, uveče moguće vremenske nepogode, temperatura do 35 stepeni
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih

Od ponedeljka pojačana kontrola brzine na putevima u Srbiji
Serbian News Media pre 6 minutajoš 21 povezana

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
RTS pre 21 minutajoš 23 povezane

Vulkan na Kamčatki se aktivirao posle 600 godina: Sumnja se da je ovo uzrok, zabeležen zastrašujući prizor (Video)
Mondo pre 46 minutajoš 15 povezanih