Повезане вести

Селаковић: Вучићев одлазак у Црну Гору храбар потез, има дубоку симболику

Селаковић: Вучићев одлазак у Црну Гору храбар потез, има дубоку симболику

Дневник 01.11.2020
БЕОГРАД: Смрт митрополита Амфилохија је тежак тренутак за Српску православну цркву и српски народ у Црној Гори, изјавио је данас министар спољних послова Никола Селаковић и додао да одлазак председника Србије Александра Вучића… »
"Тек ће да се види колико смо изгубили смрћу Амфилохија"

"Тек ће да се види колико смо изгубили смрћу Амфилохија"

РТС 01.11.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ да ће из рада митрополита Амфилохија, а нарочито последњих година, много поука моћи да се извуче и да се разуме да само уз јединство и заједништво српски народ може све да… »
Богдановић: Добро је да је Вучић отишао у Црну Гору

Богдановић: Добро је да је Вучић отишао у Црну Гору

Н1 Инфо 01.11.2020
Новинар Душко Богдановић изјавио је у Новом дану да је одлазак председника Србије Александра Вучића у Црну Гору на сахрану митрополита Амфилохија добар потез, и нада се да ће допринети нормализацији односа две земље. Он је… »
Шта људи у Црној Гори хоће од мене? Председник: У региону постоји велика потреба да Србија буде крива за све

Шта људи у Црној Гори хоће од мене? Председник: У региону постоји велика потреба да Србија буде крива за све

Вечерње новости 31.10.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је вечерас за Вијести тв да некад није јасно шта се хоће од њега и од Србије, осим што је извесно да Србија многима у региону не ваља од кад пребрзо јача. - Шта људи у Црној Гори хоће… »
"Мене уопште не слушају": Вучић: Не желим да се мешам у питања Црне Горе, али не бих пристао на експертску Владу

"Мене уопште не слушају": Вучић: Не желим да се мешам у питања Црне Горе, али не бих пристао на експертску Владу

Блиц 31.10.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је за "ТВ Вијести" да се у формирање нове црногорске Владе није мешао, али и да не би пристао на експертску владу да је на месту лидера Демократског фронта. Указао је да је вечерас… »
Вучић: Митрополит Амфилохије је био велика и значајна личност

Вучић: Митрополит Амфилохије је био велика и значајна личност

Блиц 31.10.2020
Председник Србије Александар Вучић истакао је вечерас, гостујући у студију "ТВ Вијести" да је у Црну Гору дошао како би показао поштовање према митрополиту Амфилохију. - Изражавам саучешће због смрти митрополита Амфилохија. Био… »

Вести дана »