Povezane vesti

Dolazak najavio i Grenel! Srbi, Crnogorci i Makedonci se masovno okupljaju u Čikagu, pridružili im se Amerikanci! (video)

Pravda 01.11.2020
Incijativa “Srbi za Trampa 2020” organizovala je u subotu u Čikagu miting podrške predsedniku SAD Donaldu Trampu pred izbore koji će biti održani u utorak. Novi skup podrške biće organizovan danas u Pitsburgu, a njemu će se pridružiti i… »

Podrška predsedniku SAD: Miting inicijative Srbi za Trampa održan u centru Čikaga (video)

Večernje novosti 01.11.2020
INICIJATIVA "Srbi za Trampa 2020" organizovala je danas u centru Čikaga miting podrške predsedniku SAD Donaldu Trampu pred predsedničke izbore koji će se održati 3. novembra. Na trgu ispred Centra "Ričard Džej Dejli", pored čuvene statue Pabla… »

Srpske zastave se vijorile u Čikagu: "Srbi za Trampa" održali miting podrške predsedniku SAD

Telegraf 01.11.2020
Podršku Trampu pružili su čikaški Srbi, ali i Crnogorci, Makedonci i pripadnici drugih balkanskih nacija. Incijativa " Srbi za Trampa 2020" organizovala je danas u centru Čikaga miting podrške predsedniku SAD Donaldu Trampu pred predsedničke izbore… »

Podrška predsedniku SAD: Miting inicijative Srbi za Trampa održan u centru Čikaga

Blic 31.10.2020
Incijativa “Srbi za Trampa 2020” organizovala je danas u centru Čikaga miting podrške predsedniku SAD Donaldu Trampu pred predsedničke izbore koji će se održati 3. novembra. Na trgu ispred Centra "Ričard Džej Dejli", pored čuvene statue Pabla… »

Vesti dana »