Повезане вести
Синиша Михајловић ‘побеснео’ због ВАР технологије: ‘Желим само да знам која су проклета правила’
Хот спорт 01.11.2020
ВАР технологија стигла је у фудбал како би помогла судијама и смањила број грешака, али чини се да је још много ствари нејасно, посебно јер критеријум није свуда исти. Тренер Болоне Синиша Михајловић био је видно задовољан… »
Миха се не сналази са ВАР-ом: "Реците ми проклета правила!"
Спортске.нет 01.11.2020
Српски стручњак апеловао да му се разјасни како функционише нова технологија у фудбалу! Тренер Болоње Синиша Михајловић признао је да не разуме најбоље како функционише ВАР технолигија. Болоња је одиграла узбудљив меч против… »
Михајловић бесан: Реците ми проклета правила
Нова 01.11.2020
Болоња је победила Каљари резултатом 3:2 у шестом колу Серије А и Синиша Михајловић био је задовољан због тријумфа свог тима, али је био бесан због видео технологије - ВАР. Разлог за Михајловићев бес јесте гол који је постигао… »
"Миха" рекао оно што сви мислимо о вар-у: Реците нам више проклета правила!
Мондо 01.11.2020
"Често настане хаос и нико не зна шта се уопште дешава". "Често настане хаос и нико не зна шта се уопште дешава". ВАР технологија стигла је у фудбал како би помогла судијама и смањила број грешака, али чини се да је још много… »
Вести дана »
Србија пред изазовима: Енергетска неизвесност, европски упитник, безбедносна превирања – Који су најмудрији потези
Мондо пре 2 сатајош 47 повезаних
Ово је Петар који је рањен у центру Обреновца: Александар га упуцао у ногу и стомак
Телеграф пре 2 сатајош 28 повезаних
УЖИВО: Шанси било на обе стране, мреже мирне на полувремену
Спорт клуб пре 14 минутајош 120 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 4 сатијош 33 повезане