Povezane vesti
Pre braka je bila sa 4 moje drugarice! Rialdina drugarica raspalila po njoj: Foliranje, zna ona kako je biti sa ženom!
Mondo 01.11.2020
Pevačicina drugarica otkrila tajne! Pevačicina drugarica otkrila tajne! O ljubavnom životu Rialde Karahasanović se dosta spekulisalo u Zadruzi. Pričalo se da joj je bivši suprug platio plastične operacije, da se razvela zbog afera sa kompozitorkom, a… »
Pre braka je bila sa četiri moje drugarice! Rialdina prijateljica više ne želi da ćuti, iznela sve: Zna ona kako je biti sa…
Kurir 01.11.2020
Anesa Karić, Rialdina prijateljica tvrdi da se pevačica zabavaljala sa četiri njene drugarice i da joj je bivši suprug platio silikone. "Poznajem Rialdu, družile smo se i izlazile zajedno. Meni je zasmetalo kada su je pitali „jesi li ti bila sa ženom“, a… »
Vesti dana »

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

"Uzmi račun i pobedi": Izvučeni dobitnici u novom krugu nagradne igre
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 23 povezane

Uživo: Partizan - Crvena zvezda 1:2, Karabeljov izvukao loptu iz praznog gola (foto, video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 61 povezana

Adriana Vilagoš osma u finalu bacanja koplja na SP u Tokiju; kontroverza u muškoj štafeti 4x400m
Naslovi.ai pre 1 satjoš 67 povezanih