Povezane vesti
Pre braka je bila sa 4 moje drugarice! Rialdina drugarica raspalila po njoj: Foliranje, zna ona kako je biti sa ženom!
Mondo 01.11.2020
Pevačicina drugarica otkrila tajne! Pevačicina drugarica otkrila tajne! O ljubavnom životu Rialde Karahasanović se dosta spekulisalo u Zadruzi. Pričalo se da joj je bivši suprug platio plastične operacije, da se razvela zbog afera sa kompozitorkom, a… »
Pre braka je bila sa četiri moje drugarice! Rialdina prijateljica više ne želi da ćuti, iznela sve: Zna ona kako je biti sa…
Kurir 01.11.2020
Anesa Karić, Rialdina prijateljica tvrdi da se pevačica zabavaljala sa četiri njene drugarice i da joj je bivši suprug platio silikone. "Poznajem Rialdu, družile smo se i izlazile zajedno. Meni je zasmetalo kada su je pitali „jesi li ti bila sa ženom“, a… »
Vesti dana »
Tramp: "Iran je pristao da ne razvija nuklearno oružje" Američka vojska pogodila teretni brod koji je pokušao da probije blokadu iranskih luka
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Aleksandra Krunić i Ana Danilina u četvrtfinalu Rolan Garosa
Sport klub pre 38 minutajoš 27 povezanih
Nudio mito policiji da mu "progleda kroz prste": Uhapšen Nišlija (38), vozio audi A6 u alkoholisanom stanju, pa odbio da se testira
Kurir pre 8 minutajoš 18 povezanih
Ovakav početak juna niste očekivali! Ova 2 dana biće veoma kritična: prete oluje sa grmljavinom i grad
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih