Повезане вести
Деца су ми рекла да ће њихов тата да добије рак због мене: Тања изнела шок детаље: Однео је сав мој новац, преко 150.000 €!…
Курир 01.11.2020
Певачица Тања Савић одлучила је да изнесе све детаље из брака са Душаном Јованчевићем, а онда је открила колико пара јој је узео. "Мени је битно само како он деци трује мозак. Чула сам се са децом, али су се они много… »
"Супруг је синовима рекао да имам љубавника! Деца су ми рекла да ће Душан да добије рак због мене" Тања Савић пролази…
Блиц 31.10.2020
Тања Савић је открила да јој је супруг Душан Јованчевић однео уштеђевину од 150.000 евра у Аустралију, а потом је прочитала поруке које је добила од њега. - Рекао је да деце неће ни да ме запамте. Ја сам му једног дана написала… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 1 сатјош 22 повезане
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 2 сатајош 10 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Несташица евра не постоји, грађани могу несметано куповати и продавати девизе
РТВ пре 48 минутајош 24 повезане