Povezane vesti
Zauvek će paziti na svog mitropolita: Čika Pavle iz Kuča je pešačio 12 kilometara da se poslednji put pokloni Amfilohiju…
Večernje novosti 01.11.2020
PAVLE Radomirov Milić iz Kuča je danas došao da se oprosti od svog vladike, peške prešavši više od deset kilometara do Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici. - To mi je četvrti pohod peške iz Kuča, ima 12 kilometara do ovog mesta - rekao je… »
Kuči stigli na sahranu mitropolita! Pešačili 20 kilometara do Hrama u Podgorici da isprate Amfilohija! (video)
Pravda 01.11.2020
Više od dve hiljade pripadnika plemena Kuči stiglo je pred Hram Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, na sahranu mitropolita Amfilohija. Predvodio ih je plemenik Pavle Milić koji je sa Mitropolitom počeo gradnju hrama Hristovog Vaskrsenja. Oni su do Hrama… »
Izgubismo vladiku, pomiritelja naroda: Svetozar iz Kuča ima 95 godina - pešice je prešao 12 kilometara da isprati Đeda…
Večernje novosti 01.11.2020
SVETOZAR Pavićević, star 95 godina, pešice je došao iz Kuča na sahranu mitropolitu Amfilohiju. - Izgubismo vladiku, pomiritelja naroda, koji je bio ravan Vasiliju Ostrškom. Tužan sam jer smo izgubili velikog Srbina, današnjeg Petra Cetinjskog -… »
Pešice prešao 12 kilometara: Starac od 95 godina na sahrani mitropolitu /foto/
Sputnik 01.11.2020
Svetozar Pavićević, star 95 godina, pešice je došao iz Kuča na sahranu mitropolitu Amfilohiju. „Izgubismo vladiku, pomiritelja naroda, koji je bio ravan Vasiliju Ostrškom. Tužan sam jer smo izgubili velikog Srbina, današnjeg Petra Cetinjskog“… »
Vesti dana »
Izrael ubio 11 ljudi u Libanu, Hezbollah napao izraelski položaj
Al Jazeera pre 47 minutajoš 12 povezanih
Milica Veličković promenila ime za bebu: Ovako je trebalo da se zove ćerka koju čeka sa Terzom, a njena objava sa ultrazvuka napravila pometnju
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Blinken: SAD će Ukrajini obezbediti paket oružja od 725 miliona dolara
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih