Повезане вести
Експлодирала корона међу јавним личностима у Србији: "Изједа ме јер не знам ко ме је заразио"
Телеграф 01.11.2020
Поједини имају температуру, јаку упалу плућа, док неки немају ниједан симптом. У последњих неколико дана поједине познате личности заразиле су се корона вирусом, који је, како изгледа, експлодирао међу звездама у Србији. Весна… »
Весна Чипчић заражена корона вирусом
Телеграф 01.11.2020
Глумица се сада осећа добро. Прослављена глумица Весна Чипчић (66) заражена је корона вирусом, преноси портал Нова.рс. Извор близак глумици потврдио је да је Весна позитивна на корону, а наводи се и да се она тренутно добро… »
Жарко Лаушевић је смештен у болницу - глумац позитиван на корону
Ноизз 01.11.2020
Прослављени домаћи глумац Жарко Лаушевић (60) позитиван је на корона вирус. Лаушевић је 27. октобра, смештен у болницу, на ковид одељење КБЦ Бежанијска коса. Глумац се добро осећа, није животно угрожен, комуникативан је и… »
Жарко Лаушевић се корона вирусом заразио на операцији
Телеграф 01.11.2020
Глумац је захват имао 23. октобра, а од 27. лежи на ковид одељењу КБЦ Бежанијска коса. Прослављени глумац Жарко Лаушевић (60) заражен је корона вирусом, због чега је од 27. октобра на ковид одељењу КБЦ Бежанијска коса. Како… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана