Povezane vesti

Srdan Golubović pozitivan na koronu: Oglasio se i otkrio gde se nalazi, kao i kako se oseća!

Mondo 01.11.2020
Nakon Lauševića i on oboleo od Covida 19. Nakon Lauševića i on oboleo od Covida 19. Nakon saznanja da je glumac Žarko Laušević pozitivan na korona virus, stiže i vest da je reditelj i scenarista Srdan Golubović takođe oboleo od Covida 19. On se… »

Vesna Čipčić i Srdan Golubović pozitivni na koronu

Radio 021 01.11.2020
Poznata glumica Vesna Čipčić pozitivna je na korona virus. Izvor blizak glumici potvrdio je da je ona pozitivna na koronu, kao i da se trenutno dobro oseća, piše "Telegraf". I reditelj Srdan Golubović pozitivan je na korona virus, oseća se dobro i… »

Vesna Čipčić zaražena koronom: Evo kako se glumica oseća

Večernje novosti 01.11.2020
GLUMICA Vesna Čipčić pozitivna je na korona virus. Kako je izvor blizak glumici potvrdio je da je Vesna pozitivna na koronu, a navodi se i da se ona trenutno dobro oseća. Inače, osim nje i glumac Žarko Laušević zaražen je virusom, zbog čega je… »

Glumica Vesna Čipčić zaražena korona virusom! Evo kako se ona oseća!

Kurir 01.11.2020
Glumica Vesna Čipčić pozitivna je na korona virus. Kako je izvor blizak glumici potvrdio je da je Vesna pozitivna na koronu, a navodi se i da se ona trenutno dobro oseća. Inače, osim nje i glumac Žarko Laušević zaražen je virusom, zbog čega je… »

Modna kreatorka Suzana Perić takođe zaražena koronavirusom

Nova 01.11.2020
Modna kreatorka Suzana Perić pozitivna je na koronavirus, saznaje Nova.rs. Prema rečima izvora za naš portal, kreatorka se trenutno nalazi u svom porodičnom domu, u samoizolaciji. Nakon što je osetila blage simptome virusa pre oko četiri dana… »

Korona hara: I glumica Vesna Čipčić zaražena

Nova 01.11.2020
Poznata srpska glumica Vesna Čipčić, takođe je pozitivna na koronavirus, saznaje portal Nova.rs. Nakon već objavljenih informacija da su glumac Žarko Laušević, reditelj Srdan Golubović i modna kreatorka Suzana Perić pozitivni na koronavirus… »

Žarko Laušević pozitivan na korona virus

Dnevnik 01.11.2020
BEOGRAD: Glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na korona virus, prenose mediji. Kako navodi Telegraf pozivajući se na svoja saznanja, Laušević je 27. oktobra smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Kako se dodaje, glumac se… »

Žarko Laušević pozitivan na korona virus: Glumac je smešten u bolnicu, a evo kako se oseća!

Kurir 01.11.2020
Proslavljeni domaći glumac Žarko Laušević pozitivan je na korona virus. Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Nije poznato gde se Žarko zarazio virusom koji mesecima unazad hara planetom, a kako… »

Vesti dana »