Povezane vesti
Nataša je rekla da sam se udala za dedu: Didi j potkačila Bekvalčevu, pa pomenula i Gogu Sekulić
Mondo 01.11.2020
Odgovorila na prozivke, a evo i za koga je imala samo reči hvale. Odgovorila na prozivke, a evo i za koga je imala samo reči hvale. Pevačica Dijana Didi Janković progovorila je o koleginicama iz Srbije i istakla da ne prati domaću javnu scenu. Ona je… »
Didi Janković otkrila detalje braka: Kontrolišem muža, jako sam ljubomorna! A evo šta kaže o sponzorušama (Kurir…
Kurir 01.11.2020
Pevačica Dijana Didi Janković ovonedeljni je gost emisije " Sceniranje" koja se emtiuje na Kurir televiziji. Ona je tom prilikom govorila o svojoj muzičkoj karijeri kojoj godinama gradi izvan granica naše zemlje, o životu u Americi, kao i o svojoj… »
Kada bi me muž prevario, digla bih sve u vazduh! Didi Janković javno zapretila mužu u Sceniranju!
Kurir 01.11.2020
Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J ovonedeljni je gost emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji. Ona je prokomentarisala situaciju u kojoj se našla njena koleginica Ljupka Stević koja je razlupala partneru automobile zbog prevare. Tom… »
Vesti dana »
Srbi na severu KiM strahuju od eskalacije; Priština i Beograd razmenjuju optužbe nakon diverzije kanala Ibar - Lepenac (FOTO)
Insajder pre 12 minutajoš 101 povezana
Kurtijevi specijalci sa dugim cevima demonstriraju silu: Okupirali svaku raskrsnicu u Kosovskoj Mitrovici, do sada nezabeležena eskalacija! (foto/video)
Kurir pre 41 minutajoš 28 povezanih
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučević: Nedopustiva je zloupotreba maloletnika u političke svrhe
Euronews pre 47 minutajoš 16 povezanih