Povezane vesti

Neshvaćena sam u Srbiji: Didi j ističe da je u Americi velika zvezda, koja nosi samo markiranu garderobu

Mondo 01.11.2020
Pevačica se dotakla i svoje porodice, pa pomenula i teniserku Jelenu Janković. Pevačica se dotakla i svoje porodice, pa pomenula i teniserku Jelenu Janković. Pevačica Dijana Didi Janković govorila je o svojoj muzičkoj karijeri koju godinama gradi… »

Nataša je rekla da sam se udala za dedu: Didi j potkačila Bekvalčevu, pa pomenula i Gogu Sekulić

Mondo 01.11.2020
Odgovorila na prozivke, a evo i za koga je imala samo reči hvale. Odgovorila na prozivke, a evo i za koga je imala samo reči hvale. Pevačica Dijana Didi Janković progovorila je o koleginicama iz Srbije i istakla da ne prati domaću javnu scenu. Ona je… »

Didi Janković otkrila detalje braka: Kontrolišem muža, jako sam ljubomorna! A evo šta kaže o sponzorušama (Kurir…

Kurir 01.11.2020
Pevačica Dijana Didi Janković ovonedeljni je gost emisije " Sceniranje" koja se emtiuje na Kurir televiziji. Ona je tom prilikom govorila o svojoj muzičkoj karijeri kojoj godinama gradi izvan granica naše zemlje, o životu u Americi, kao i o svojoj… »

Kada bi me muž prevario, digla bih sve u vazduh! Didi Janković javno zapretila mužu u Sceniranju!

Kurir 01.11.2020
Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J ovonedeljni je gost emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji. Ona je prokomentarisala situaciju u kojoj se našla njena koleginica Ljupka Stević koja je razlupala partneru automobile zbog prevare. Tom… »

Nataša Bekvalac je rekla da sam se udala za dedu! Didi j prvi put odgovorila na prozivke! Ono što joj poručila će je…

Kurir 01.11.2020
Dijana Didi Janković u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji govorila je otvoreno o svom životu i karijeri, pa se tom prilikom dotakla i koleginica iz Srbije. Ona je istakla da ne prati domaću javnu scenu, ali je prokomentarisala nekoliko pevačica… »

Vesti dana »