Povezane vesti
Preživela porodičnu dramu: Emina Jahović izgubila bebu!
Vesti online 02.11.2020
Popularna pevačica Emina Jahović proživela je ličnu i porodičnu dramu pre jedne decenije. Emina je tad izgubila bebu a sada je rešila i da progovori o tim više nego teškim trenucima. -Završavala sam neke obaveze u Beogradu i nisam ni znala da sam u… »
Činilo mi se da njega voli više od mene: Emina Jahović progovorila o rani iz prošlosti! Tiče se njene majke
Kurir 02.11.2020
Emina Jahović iznela je malo poznate detalje iz privatnog života. Naime, ona je između ostalog priznala da je izgubila bebu pre 11 godina. "Završavala sam neke obaveze u Beogradu i nisam ni znala da sam u drugom stanju. Saznala sam da sam trudna tek kad… »
Vesti dana »
Ormuski moreuz i dalje jedna od glavnih tačaka sporenja u razgovorima SAD i Irana
Politika pre 2 satajoš 28 povezanih
Posle pauze, nastavljeni pregovori Irana i SAD: Razmenjuju se poruke preko pakistanskih posrednika
Dnevnik pre 29 minutajoš 53 povezane
Lideri dve najveće mađarske partije Orban i Mađar održali završne predizborne skupove
Beta pre 1 satjoš 71 povezana
Predstavnik OEBS-a za medije: Ubistvo Ćuruvije gotovo tri decenije bez razrešenja i pravde
Insajder pre 4 satijoš 34 povezane
(Foto) Nastavljeni pregovori SAD i Irana: Pakistan ohrabruje obe strane da prevaziđu razlike radi mira u regionu
Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 95 povezanih