Повезане вести
Каже да сам га назвао кепецом: Палма о окршају с Чукановићем
Нова 02.11.2020
Драган Марковић Палма био је гост јутарњег програма на ТВ "Прва", код водитеља Филипа Чукановића и том приликом га оборио на под - буквално. Палма је у разговору за Нова.рс објаснио да је испрва дошло до неспоразума, те да је… »
Има да поручи једно, ево како се осећа: Филип Чукановић се огласио након што га је Палма оборио на под у емисији уживо
Блиц 02.11.2020
О сцени која се јутрос догодила у јутарњем програму "Прве" цела Србија бруји на друштвеним мрежама. Филипа Чукановића је у програму уживо Драган Марковић Палма оборио на под, док му је показивао које борилачке вештине… »
Палма усред јутарњег програма оборио водитеља на под
Нова 02.11.2020
Драган Марковић Палма био је гост јутарњег програма на ТВ "Прва", код водитеља Филипа Чукановића и том приликом га оборио на под. Буквално. Палма је између осталог говорио о томе како одржава кондицију редовним тренинзима, а… »
Палма оборио чукановића! "Обрисао патос" водитељем јутарњег програма, после му се извинио (видео)
Мондо 02.11.2020
Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостовао је у Јутарњем програму телевизије Прва. Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостовао је у Јутарњем програму телевизије Прва. Марковић је током гостовања у… »
Палма за 2 секунде "патосирао" водитеља јутарњег, он унезверен понављао: "Жив сам, жив сам!"
Телеграф 02.11.2020
Драган Марковић решио да у програму уживо покаже знање борилачких вештина, па демонстрирао све на Филипу Чукановићу. Политичар Драган Марковић Палма јутрос је био гост јутарњег програма на ТВ "Прва", код водитеља Филипа… »
(Видео) Палма оборио водитеља јутарњег на под: Неочекивана сцена у програму уживо: "Био сам приморан!"
Блиц 02.11.2020
Политичар Драган Марковић Палма јутрос је био гост јутарњег програма на ТВ "Прва", код водитеља Филипа Чукановића, а том приликом догодила се неочекивана ситуација. Палма је, између осталог, говорио о томе како кондицију… »
Вести дана »
Војводина после девет година славила у Београду над бледом Звездом и поново узела меру актуелном шампиону
РТС пре 8 минутајош 81 повезана
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 43 минутајош 51 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних