Povezane vesti
Kaže da sam ga nazvao kepecom: Palma o okršaju s Čukanovićem
Nova 02.11.2020
Dragan Marković Palma bio je gost jutarnjeg programa na TV "Prva", kod voditelja Filipa Čukanovića i tom prilikom ga oborio na pod - bukvalno. Palma je u razgovoru za Nova.rs objasnio da je isprva došlo do nesporazuma, te da je voditelj prvo pomislio… »
Ima da poruči jedno, evo kako se oseća: Filip Čukanović se oglasio nakon što ga je Palma oborio na pod u emisiji uživo
Blic 02.11.2020
O sceni koja se jutros dogodila u jutarnjem programu "Prve" cela Srbija bruji na društvenim mrežama. Filipa Čukanovića je u programu uživo Dragan Marković Palma oborio na pod, dok mu je pokazivao koje borilačke veštine praktikuje, a sada se ovim… »
Palma usred jutarnjeg programa oborio voditelja na pod
Nova 02.11.2020
Dragan Marković Palma bio je gost jutarnjeg programa na TV "Prva", kod voditelja Filipa Čukanovića i tom prilikom ga oborio na pod. Bukvalno. Palma je između ostalog govorio o tome kako održava kondiciju redovnim treninzima, a onda ga je voditelj u… »
Palma oborio čukanovića! "Obrisao patos" voditeljem jutarnjeg programa, posle mu se izvinio (video)
Mondo 02.11.2020
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostovao je u Jutarnjem programu televizije Prva. Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostovao je u Jutarnjem programu televizije Prva. Marković je tokom gostovanja u jutarnjem programu govorio… »
Palma za 2 sekunde "patosirao" voditelja jutarnjeg, on unezveren ponavljao: "Živ sam, živ sam!"
Telegraf 02.11.2020
Dragan Marković rešio da u programu uživo pokaže znanje borilačkih veština, pa demonstrirao sve na Filipu Čukanoviću. Političar Dragan Marković Palma jutros je bio gost jutarnjeg programa na TV "Prva", kod voditelja Filipa Čukanovića, a tom… »
(Video) Palma oborio voditelja jutarnjeg na pod: Neočekivana scena u programu uživo: "Bio sam primoran!"
Blic 02.11.2020
Političar Dragan Marković Palma jutros je bio gost jutarnjeg programa na TV "Prva", kod voditelja Filipa Čukanovića, a tom prilikom dogodila se neočekivana situacija. Palma je, između ostalog, govorio o tome kako kondiciju održava redovnim… »
Vesti dana »
Protest kod Beograda na vodi za očuvanje starog Savskog mosta: Blokada protekla u incidentima, svađi vozača i građana, reagovala i policija (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 3 satajoš 38 povezanih