Повезане вести

Каже да сам га назвао кепецом: Палма о окршају с Чукановићем

Каже да сам га назвао кепецом: Палма о окршају с Чукановићем

Нова 02.11.2020
Драган Марковић Палма био је гост јутарњег програма на ТВ "Прва", код водитеља Филипа Чукановића и том приликом га оборио на под - буквално. Палма је у разговору за Нова.рс објаснио да је испрва дошло до неспоразума, те да је… »
Има да поручи једно, ево како се осећа: Филип Чукановић се огласио након што га је Палма оборио на под у емисији уживо

Има да поручи једно, ево како се осећа: Филип Чукановић се огласио након што га је Палма оборио на под у емисији уживо

Блиц 02.11.2020
О сцени која се јутрос догодила у јутарњем програму "Прве" цела Србија бруји на друштвеним мрежама. Филипа Чукановића је у програму уживо Драган Марковић Палма оборио на под, док му је показивао које борилачке вештине… »
Палма усред јутарњег програма оборио водитеља на под

Палма усред јутарњег програма оборио водитеља на под

Нова 02.11.2020
Драган Марковић Палма био је гост јутарњег програма на ТВ "Прва", код водитеља Филипа Чукановића и том приликом га оборио на под. Буквално. Палма је између осталог говорио о томе како одржава кондицију редовним тренинзима, а… »
Палма оборио чукановића! "Обрисао патос" водитељем јутарњег програма, после му се извинио (видео)

Палма оборио чукановића! "Обрисао патос" водитељем јутарњег програма, после му се извинио (видео)

Мондо 02.11.2020
Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостовао је у Јутарњем програму телевизије Прва. Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостовао је у Јутарњем програму телевизије Прва. Марковић је током гостовања у… »
Палма за 2 секунде "патосирао" водитеља јутарњег, он унезверен понављао: "Жив сам, жив сам!"

Палма за 2 секунде "патосирао" водитеља јутарњег, он унезверен понављао: "Жив сам, жив сам!"

Телеграф 02.11.2020
Драган Марковић решио да у програму уживо покаже знање борилачких вештина, па демонстрирао све на Филипу Чукановићу. Политичар Драган Марковић Палма јутрос је био гост јутарњег програма на ТВ "Прва", код водитеља Филипа… »
(Видео) Палма оборио водитеља јутарњег на под: Неочекивана сцена у програму уживо: "Био сам приморан!"

(Видео) Палма оборио водитеља јутарњег на под: Неочекивана сцена у програму уживо: "Био сам приморан!"

Блиц 02.11.2020
Политичар Драган Марковић Палма јутрос је био гост јутарњег програма на ТВ "Прва", код водитеља Филипа Чукановића, а том приликом догодила се неочекивана ситуација. Палма је, између осталог, говорио о томе како кондицију… »

Вести дана »