Povezane vesti
Marković: Srbi da glasaju za Trampa na američkim predsedničkim izborima
Danas 02.11.2020
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas sve Srbe u Americi da izađu na predsedničke izbore i glasaju za kandidata republikanaca Donalda Trampa. „Na američkim predsedničkim izborima pobediće Donald Tramp i ja pozivam sve Srbe u… »
Marković pozvao Srbe u SAD da glasaju za Trampa
N1 Info 02.11.2020
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je sve Srbe u Americi da izađu na predsedničke izbore i glasaju za kandidata republikanaca Donalda Trampa. "Na američkim predsedničkim izborima pobediće Donald Tramp i ja pozivam sve Srbe u SAD… »
Okupatorski terorizam na Kosovu: Dragan Marković Palma uporedio napade u Francuskoj i na KiM
Večernje novosti 02.11.2020
- NIJE isti terorizam to što se desilo u Francuskoj i terorizam na Kosovu i Metohiji. Naravno, Srbija i naš predsednik osudili su terorističke napade u Farancuskoj, ali niko nije osudio na stotine terorističkih napada na Kosovu i Metohiji poslednjih… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 5 satijoš 24 povezane
"Mnogi se iznenade kad čuju da sam se školovala za to" Evo šta je završila pobednica Evrovizije Dara: Bugarka je ponosna na obrazovanje
Blic pre 57 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan, 17. maj: Poginuo kraljević Marko, umro Radomir Putnik, počela istraga Votergejt afere
N1 Info pre 1 minutjoš 5 povezanih
Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu gde će učestvovati na Svetskom urbanom forumu
Danas pre 11 satijoš 2 povezane