Povezane vesti

Učestvovala u ubistvu deteta, muž opet hoće da živi s njom

Učestvovala u ubistvu deteta, muž opet hoće da živi s njom

Nova 02.11.2020
"Kada mi je moj rođak, odnosno bratanac moje supruge Vesne Firulović javio da je moja ćerkica Luna preminula, nisam mogao da stojim na nogama. Pozvao sam policiju i saznao šta se dogodilo. Izgubio sam Lunu i ceo život mi se okrenuo naopačke"… »
"Kad izađe, ponovo ćemo biti zajedno": Žena čiji je ljubavnik ubio njenu bebu, čeka prinovu u zatvoru, a evo šta kaže…

"Kad izađe, ponovo ćemo biti zajedno": Žena čiji je ljubavnik ubio njenu bebu, čeka prinovu u zatvoru, a evo šta kaže…

Blic 02.11.2020
Dragan Purić (32) iz negotinskog sela Slatina, otac Lune Firulović koja je imala dve godine i osam meseci kada ju je u noći između 26 i 27. maja zverski ubio Zoran Albić (26) u svojoj porodičnoj kući u Prahovu, koji se tada zabavljao sa Luninom… »
Vesna Firulović ponovo trudna: Majka ubijene Lune čeka dete u zatvoru - zakonski muž otkrio nove detalje

Vesna Firulović ponovo trudna: Majka ubijene Lune čeka dete u zatvoru - zakonski muž otkrio nove detalje

Večernje novosti 02.11.2020
ZORAN Albić (26), iz negotinskog Prahova, nije u noći između 26. i 27. maja prošle godine krvničkim batinjanjem u svojoj kući ubio samo moju ćerku Lunu, koja je tada imala dve godine i osam meseci! Jer, moja supruga Vesna Firulović (25), koju je… »

Vesti dana »