Povezane vesti
Bio je fudbalska zvezda,: a onda je doživeo psihički slom: Nudio sam klubovima da igram za džabe, ali zbog paničnih napada…
Sportal blic 02.11.2020
Pre samo nekoliko godina bio je najbolji desni bek Holandije i fudbaler kom se predviđalo da će biti jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji. Izdanak je Ajaksove akademije, igrao je za "kopljanike" od 2007. do 2012. godine, sa nacionalnim timom je… »
Psihički brodolom Van der Vila: Imam panične napade, neće me klubovi kojima sam se nudio da igram za džabe
Mozzart sport 02.11.2020
„Kao profesionalni fudbaler uvek sam imao pritisak da pokažem svoju najbolju stranu, bez ozbira na to kako se stvarno ja osećao. Uvek sam stavljao emocije sa strane i to je nešto što se nakupilo tokom ovih godina“. Sećate li se Gregorija van der Vila… »
Vesti dana »
Vučić u Novom Selu kod Kupresa obećao pomoć u rešavanju problema vodosnabdevanja
Euronews pre 54 minutajoš 29 povezanih
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 42 povezane
Proizvodnja u hidroelektranama smanjena još od maja, znalo se da nema snega: Zašto su vlasti iznenađene vodostajem Dunava
Nova ekonomija pre 3 minutajoš 26 povezanih
Skupština Srbije o akciji Oluja: Očuvati sećanja na stradale i rešavati otvorena pitanje izbeglih
Beta pre 4 minutajoš 22 povezane
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 68 povezanih