Povezane vesti

Vučić: Nisam tražio da govorim, predsedniku Srbije bilo je mesto na toj sahrani

Vučić: Nisam tražio da govorim, predsedniku Srbije bilo je mesto na toj sahrani

Politika 02.11.2020
Odlazak u Podgoricu mnoge je iznenadio i zbog toga nisu bili „naročito srećni i zadovoljni”, ali su svi bili ljubazni. Bez obzira na reakcije, njegovo mesto, kao srpskog predsednika, bilo na toj sahrani, rekao je Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije… »
Istina o amfilohiju! Vučić: Poslednji razgovor s njim bio je potpuno drugačiji, rekao mi je da me sad mnogo bolje razume

Istina o amfilohiju! Vučić: Poslednji razgovor s njim bio je potpuno drugačiji, rekao mi je da me sad mnogo bolje razume

Kurir 02.11.2020
Nisam tražio da govorim na sahrani, sam sam odlučio da prisustvujem ispraćaju i odam poštovanje čoveku s kojim se često nisam slagao, ali koga sam cenio kao velikog narodnog tribuna koji se retko rađa. Moj poslednji i pretposlednji i razgovor s… »
Vučić o mitropolitu amfilohiju: Naš poslednji razgovor bio drugačiji, sahrana nije bila mesto i vreme da govorim kurir TV

Vučić o mitropolitu amfilohiju: Naš poslednji razgovor bio drugačiji, sahrana nije bila mesto i vreme da govorim kurir TV

Kurir 02.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su njegov poslednji i pretposlednji razgovor sa mitropolitom Amfilohijem bili mnogo drugačiji od ranijih, jer mu je tada, kaže, mitropolit rekao da mnogo bolje razume njegovu poziciju i poziciju… »
Rekao je da me mnogo bolje razume: Vučić otkrio kako je izgledao njegov poslednji razgovor sa Amfilohijem

Rekao je da me mnogo bolje razume: Vučić otkrio kako je izgledao njegov poslednji razgovor sa Amfilohijem

Večernje novosti 02.11.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su njegov poslednji i pretposlednji razgovor sa mitropolitom Amfilohijem bili mnogo drugačiji od ranijih, jer mu je tada, kaže, mitropolit rekao da mnogo bolje razume njegovu poziciju i poziciju… »

Vesti dana »

Objavljene cene goriva

Objavljene cene goriva

Stav.life pre 13 minutajoš 26 povezanih
SAD neće podržati aneksiju Gaze

SAD neće podržati aneksiju Gaze

RTV Novi Pazar pre 48 minutajoš 40 povezanih
Sastanak Trampa i Putina možda već 11. avgusta?

Sastanak Trampa i Putina možda već 11. avgusta?

Telegraf pre 8 minutajoš 37 povezanih
Danas: Vrh SNS blizu odluke da izbori budu 28. decembra

Danas: Vrh SNS blizu odluke da izbori budu 28. decembra

N1 Info pre 3 minutajoš 18 povezanih