Povezane vesti
Vučić: Nisam tražio da govorim, predsedniku Srbije bilo je mesto na toj sahrani
Politika 02.11.2020
Odlazak u Podgoricu mnoge je iznenadio i zbog toga nisu bili „naročito srećni i zadovoljni”, ali su svi bili ljubazni. Bez obzira na reakcije, njegovo mesto, kao srpskog predsednika, bilo na toj sahrani, rekao je Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije… »
Istina o amfilohiju! Vučić: Poslednji razgovor s njim bio je potpuno drugačiji, rekao mi je da me sad mnogo bolje razume
Kurir 02.11.2020
Nisam tražio da govorim na sahrani, sam sam odlučio da prisustvujem ispraćaju i odam poštovanje čoveku s kojim se često nisam slagao, ali koga sam cenio kao velikog narodnog tribuna koji se retko rađa. Moj poslednji i pretposlednji i razgovor s… »
Vučić o mitropolitu amfilohiju: Naš poslednji razgovor bio drugačiji, sahrana nije bila mesto i vreme da govorim kurir TV
Kurir 02.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su njegov poslednji i pretposlednji razgovor sa mitropolitom Amfilohijem bili mnogo drugačiji od ranijih, jer mu je tada, kaže, mitropolit rekao da mnogo bolje razume njegovu poziciju i poziciju… »
Rekao je da me mnogo bolje razume: Vučić otkrio kako je izgledao njegov poslednji razgovor sa Amfilohijem
Večernje novosti 02.11.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su njegov poslednji i pretposlednji razgovor sa mitropolitom Amfilohijem bili mnogo drugačiji od ranijih, jer mu je tada, kaže, mitropolit rekao da mnogo bolje razume njegovu poziciju i poziciju… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak 2. januar 2026: Danas pretežno oblačno i toplije
Beta pre 33 minutajoš 23 povezane
Ministarstvo spoljnih poslova Italije: Poginulo 47 osoba u požaru u baru u Kran-Montani
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 13 povezanih
Novi detalji užasa u Švajcarskoj: Vlasnica bara bila unutra kada je buknuo požar, podrum kluba pod istragom
Nova pre 43 minutajoš 43 povezane
Venus Vilijams se vraća na Australijan open posle pet godina
Sportske.net pre 47 minutajoš 14 povezanih