Povezane vesti

Vučić: Nisam tražio da govorim, predsedniku Srbije bilo je mesto na toj sahrani

Vučić: Nisam tražio da govorim, predsedniku Srbije bilo je mesto na toj sahrani

Politika 02.11.2020
Odlazak u Podgoricu mnoge je iznenadio i zbog toga nisu bili „naročito srećni i zadovoljni”, ali su svi bili ljubazni. Bez obzira na reakcije, njegovo mesto, kao srpskog predsednika, bilo na toj sahrani, rekao je Aleksandar Vučić. Predsednik… »
Istina o amfilohiju! Vučić: Poslednji razgovor s njim bio je potpuno drugačiji, rekao mi je da me sad mnogo bolje razume

Istina o amfilohiju! Vučić: Poslednji razgovor s njim bio je potpuno drugačiji, rekao mi je da me sad mnogo bolje razume

Kurir 02.11.2020
Nisam tražio da govorim na sahrani, sam sam odlučio da prisustvujem ispraćaju i odam poštovanje čoveku s kojim se često nisam slagao, ali koga sam cenio kao velikog narodnog tribuna koji se retko rađa. Moj poslednji i pretposlednji i razgovor s… »
Vučić o mitropolitu amfilohiju: Naš poslednji razgovor bio drugačiji, sahrana nije bila mesto i vreme da govorim kurir TV

Vučić o mitropolitu amfilohiju: Naš poslednji razgovor bio drugačiji, sahrana nije bila mesto i vreme da govorim kurir TV

Kurir 02.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su njegov poslednji i pretposlednji razgovor sa mitropolitom Amfilohijem bili mnogo drugačiji od ranijih, jer mu je tada, kaže, mitropolit rekao da mnogo bolje razume njegovu poziciju i poziciju… »
Rekao je da me mnogo bolje razume: Vučić otkrio kako je izgledao njegov poslednji razgovor sa Amfilohijem

Rekao je da me mnogo bolje razume: Vučić otkrio kako je izgledao njegov poslednji razgovor sa Amfilohijem

Večernje novosti 02.11.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su njegov poslednji i pretposlednji razgovor sa mitropolitom Amfilohijem bili mnogo drugačiji od ranijih, jer mu je tada, kaže, mitropolit rekao da mnogo bolje razume njegovu poziciju i poziciju… »

Vesti dana »