Повезане вести

Вучић је плакао од смеха због Дачића: Послушајте изјаву Ивице и председника Србије који није престао да се смеје!

Вучић је плакао од смеха због Дачића: Послушајте изјаву Ивице и председника Србије који није престао да се смеје!

Мондо 02.11.2020
Конференцију за новинаре на којој је говорио председник Србије Александар Вучић, након посебне седнице Владе Србије, велику пажњу је привукла једна ситуација. Конференцију за новинаре на којој је говорио председник Србије… »
"Ивица је био у свим Владама": Вучић "прозвао" Дачића да никад није био опозиција, а овај му одговорио: "био сам и видео да то…

"Ивица је био у свим Владама": Вучић "прозвао" Дачића да никад није био опозиција, а овај му одговорио: "био сам и видео да то…

Блиц 02.11.2020
На заједничкој конференцији за новинаре након посебне седнице Владе председник Србије Александар Вучић стигао је и да се нашали на рачун председника Народне скупштине Ивице Дачића нагласивши да би он могао да одговори како су и… »
Дачић: Био сам само две године у опозицији и видео да то није добро

Дачић: Био сам само две године у опозицији и видео да то није добро

Радио 021 02.11.2020
На заједничкој конференцији за новинаре са председником Србије Александром Вучићем, председник Скупштине Србије Ивица Дачић изнео је податак да само две године током своје политичке каријере није био у власти и додао да је тада… »
Дачић насмејао све: Био сам у опозицији, није ми се допало

Дачић насмејао све: Био сам у опозицији, није ми се допало

Нова 02.11.2020
На заједничкој конференцији за новинаре са председником Србије Александром Вучићем, председник Скупштине Србије Ивица Дачић рекао је да само две године током своје политичке каријере није био у власти и додао да је тада видео "да… »
Дачић засмејао читаву салу: Председник се нашалио на његов рачун, а онда је уследио урнебесни одговор

Дачић засмејао читаву салу: Председник се нашалио на његов рачун, а онда је уследио урнебесни одговор

Србија данас 02.11.2020
На заједничкој конференцији за новинаре након посебне седнице Владе председник Србије Александар Вучић стигао је и да се нашали на рачун председника Народне скупштине Ивице Дачића нагласивши да би он могао да одговори како су и… »
"Био сам у опозицији 2 године и видео да није добро": Дачићев коментар који је насмејао Вучића

"Био сам у опозицији 2 године и видео да није добро": Дачићев коментар који је насмејао Вучића

Телеграф 02.11.2020
Председник Скупштине Ивица Дачић успео је да насмеје коментаром који се односи на време које је провео у опозицији. На конференцији за новинаре после седнице Владе Србије, поред три теме које су се нашле на столу, поменута је још… »

Вести дана »