Povezane vesti

Vučić je plakao od smeha zbog Dačića: Poslušajte izjavu Ivice i predsednika Srbije koji nije prestao da se smeje!

Vučić je plakao od smeha zbog Dačića: Poslušajte izjavu Ivice i predsednika Srbije koji nije prestao da se smeje!

Mondo 02.11.2020
Konferenciju za novinare na kojoj je govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon posebne sednice Vlade Srbije, veliku pažnju je privukla jedna situacija. Konferenciju za novinare na kojoj je govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon… »
"Ivica je bio u svim Vladama": Vučić "prozvao" Dačića da nikad nije bio opozicija, a ovaj mu odgovorio: "bio sam i video da…

"Ivica je bio u svim Vladama": Vučić "prozvao" Dačića da nikad nije bio opozicija, a ovaj mu odgovorio: "bio sam i video da…

Blic 02.11.2020
Na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon posebne sednice Vlade predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je i da se našali na račun predsednika Narodne skupštine Ivice Dačića naglasivši da bi on mogao da odgovori kako su i šta prethodne… »
Dačić nasmejao sve: Bio sam u opoziciji, nije mi se dopalo

Dačić nasmejao sve: Bio sam u opoziciji, nije mi se dopalo

Nova 02.11.2020
Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da samo dve godine tokom svoje političke karijere nije bio u vlasti i dodao da je tada video "da to nije dobro". On… »
Dačić: Bio sam samo dve godine u opoziciji i video da to nije dobro

Dačić: Bio sam samo dve godine u opoziciji i video da to nije dobro

Radio 021 02.11.2020
Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izneo je podatak da samo dve godine tokom svoje političke karijere nije bio u vlasti i dodao da je tada video "da to nije… »
Dačić zasmejao čitavu salu: Predsednik se našalio na njegov račun, a onda je usledio urnebesni odgovor

Dačić zasmejao čitavu salu: Predsednik se našalio na njegov račun, a onda je usledio urnebesni odgovor

Srbija danas 02.11.2020
Na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon posebne sednice Vlade predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je i da se našali na račun predsednika Narodne skupštine Ivice Dačića naglasivši da bi on mogao da odgovori kako su i šta prethodne… »
"Bio sam u opoziciji 2 godine i video da nije dobro": Dačićev komentar koji je nasmejao Vučića

"Bio sam u opoziciji 2 godine i video da nije dobro": Dačićev komentar koji je nasmejao Vučića

Telegraf 02.11.2020
Predsednik Skupštine Ivica Dačić uspeo je da nasmeje komentarom koji se odnosi na vreme koje je proveo u opoziciji. Na konferenciji za novinare posle sednice Vlade Srbije, pored tri teme koje su se našle na stolu, pomenuta je još jedna koja je… »

Vesti dana »