Повезане вести
Нела Михајловић има корону: За "Блиц" каже: "Сад ми је заиста свега превише..."
Блиц 02.11.2020
Глумица Нела Михаиловић заражена је корона вирусом. Наиме, глумица је потврдила да је позитивна на Ковид-19, али није хтела да детаљише о свом тренутном здравственом стању. - Сад ми је заиста свега превише, кад прође све онда… »
Анђелка Прпић: Имам корону, али немам симптоме
Нова 02.11.2020
Глумица Анђелка Прпић укључила се данас путем видео линка у једну емисију из свог дома и открила да је позитивна на вирус ковид 19. “Позитивна сам на ковид 19. Без симптома сам, али пошто ми глумци који снимамо серије морамо… »
Анђелка Прпић има корону: "Осећала сам само мало пецкање у грлу, цурење носа... а онда су стигли резултати... сад лежим"
Блиц 02.11.2020
Глумица Анђелка Прпић се укључила у емисију "Држ' га Божо" из свог дома и открила да је позитивна на корона вирус. - Позитивна сам на Ковид 19, без симптома сам али пошто ми глумци који снимамо серије морамо редовно да се… »
Вести дана »
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 31 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 7 минутајош 43 повезане