Povezane vesti
Nela Mihajlović ima koronu: Za "Blic" kaže: "Sad mi je zaista svega previše..."
Blic 02.11.2020
Glumica Nela Mihailović zaražena je korona virusom. Naime, glumica je potvrdila da je pozitivna na Kovid-19, ali nije htela da detaljiše o svom trenutnom zdravstvenom stanju. - Sad mi je zaista svega previše, kad prođe sve onda ćemo pričati - rekla je… »
Anđelka Prpić: Imam koronu, ali nemam simptome
Nova 02.11.2020
Glumica Anđelka Prpić uključila se danas putem video linka u jednu emisiju iz svog doma i otkrila da je pozitivna na virus kovid 19. “Pozitivna sam na kovid 19. Bez simptoma sam, ali pošto mi glumci koji snimamo serije moramo redovno da se testiramo, ja… »
Anđelka Prpić ima koronu: "Osećala sam samo malo peckanje u grlu, curenje nosa... a onda su stigli rezultati... sad ležim"
Blic 02.11.2020
Glumica Anđelka Prpić se uključila u emisiju "Drž' ga Božo" iz svog doma i otkrila da je pozitivna na korona virus. - Pozitivna sam na Kovid 19, bez simptoma sam ali pošto mi glumci koji snimamo serije moramo redovno da se testiramo ja sam uradila test i… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 22 povezane
Srbija poražena od Engleske, ostaje minimalna šansa za plasman na SP 2026 kroz Ligu nacija
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 31 povezana
Maskirani muškarci rano jutros skinuli transparent ispred Jaćimovićevog šatora
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Miljuš (SSP): Proces izbora članova REM je smejanje u lice Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu
Beta pre 5 minutajoš 8 povezanih