Повезане вести
Пајовић: Уместо Вучића, могла је и премијерка да прозбори
Нова 03.11.2020
"Председник стално има потребу да качи Н1 на конференцијама и да говори како су сви медији против њега. Занима ме, како неко у унутрашњости, ко има само РТС и партијску телевизију Пинк, то види. Основно питање је питање… »
Пајовић: Вучић налази начин да угрози и ово мало слободног простора у медијима
Н1 Инфо 03.11.2020
"Председник стално има потребу да качи Н1 на конференцијама и да говори како су сви медији против њега. Занима ме, како неко у унутрашњости, ко има само РТС и партијску телевизију Пинк, то види. Основно питање је питање… »
Бурна расправа на седници РЕМ: Ништа од забране, ријалити програми настављају да се приказују у дневним терминима
Блиц 02.11.2020
После бурне расправе, чланови Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) нису усвојили нацрт правилника према којем би ријалити програми прешли у ноћни термин, јер је од осам чланова Савета за ту одлуку гласало четири… »
Одбијен предлог да се ријалити емитује само ноћу
Данас 02.11.2020
Чланови Савета РЕМ-а дубоко подељени у ставовима, бурна расправа на данашњој седници Чланови Савета Регулаторног тела за електронске медије данас су се изјаснили против нацрта Правилника за емитовање порограма “присилног… »
Вести дана »

Ухапшен осумњичен да је бацио бомбу на угоститељски објекат у Зрењанину
РТВ пре 38 минутајош 30 повезаних

Родитељи ученика Пете београдске гимназије траже састанак с министром просвете
Недељник пре 3 сатајош 33 повезане

"Молила сам се Богу да су живе": Потресне изјаве комшија након пожара у Раковици
Телеграф пре 37 минутајош 38 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 1 сатјош 13 повезаних

Спремите кишобране, пљуштаће! Сутра стиже промена времена, температуре до 17 степени!
Ало пре 4 сатијош 33 повезане