Povezane vesti

Vremenska prognoza - 4. novembar

Vremenska prognoza - 4. novembar

RTS 03.11.2020
Oblačno, ponegde slaba kiša. Temperatura od 13 do 18 stepeni. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor RHMZ) 04.11.2020. Sreda: Pretežno oblačno i malo hladnije. Slaba kiša se očekuje u Timočkoj Krajini, posle… »
U Srbiji sutra oblačno i malo hladnije, sa kišom lokalno

U Srbiji sutra oblačno i malo hladnije, sa kišom lokalno

Novi magazin 03.11.2020
U Srbiji će sutra biti oblačno vreme i malo hladnije, u Timočkoj Krajini sa slabom kišom koja je tokom večeri moguća i u ostalim krajevima, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće umeren i povremeno jak jugoistočni vetar u… »
Dva dana kiše

Dva dana kiše

Radio 021 03.11.2020
U Novom Sadu u sredu oblačno i svežije, a moguća je i slabija kiša. Duvaće slab do umeren severoistočni i istočni vetar. Tokom dana u skretanju na jugoistočni i biće pojačan. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 15°C. U četvrtak… »
Suvo i toplo

Suvo i toplo

Dnevnik 03.11.2020
NOVI SAD: Suvo i toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost s malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 19 stepeni. VOJVODINA: Suvo i toplo za ovo doba godine uz promenljivu… »
U Srbiji danas oblačno, suvo i toplije

U Srbiji danas oblačno, suvo i toplije

Nova 03.11.2020
U Srbiji će danas biti umereno oblačno, suvo i toplije vreme, samo je ujutru na istoku moguća slaba kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, na istoku kratkotrajno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža… »

Vesti dana »