Povezane vesti
Srbin iz Beča: Verovali smo da živimo u najsigurnijem gradu
Nova 03.11.2020
Pejzažni arhitekta Miroslav Stojanović, koji živi u Beču, rekao je u jutarnjem programu "Probudi se" da je policija i dalje u većem delu centra Beča, te da se i dalje traga za najmanje jednim ili više terorista. On je rekao da je sve sinoć izgledalo… »
"Mislili smo da živimo u najbezbednijem gradu.: Do sinoć" Srbin iz Beča za "Blic" o noći užasa i danu posle
Blic 03.11.2020
- Mi u Beču živimo u zaista realnom uverenju da se nalazimo u najbezbednijem gradu na svetu. Što Beč zaista i jeste bio. Do sinoć - ispričao je Mikan Stojanović, Srbin iz austrijske prestonice u kojoj se sinoć desio krvavi teroristički napad, za "Blic"… »
Student iz Beča za Nova.rs: To sam mogao da budem ja
Nova 03.11.2020
Student Marko B. koji živi i radi u Beču rekao je za Nova.rs da su ljudi šokirani i preplašeni posle serije terorističkih napada u centru austrijske prestonice. Juče je bio poslednji dan kada su restorani bili otvoreni pre lokdauna. Šef restorana gde… »
Srbin iz Beča: Sve izgledalo opsadno, verovali da živimo u najsigurnijem gradu
N1 Info 03.11.2020
Direktor Centra za geostrateška istraživanja i terorizam Miroslav Stojanović, koji živi u Beču, rekao je u jutarnjem programu Nove S "Probudi se" da je policija i dalje u većem delu centra Beča, te da se i dalje traga za najmanje jednim ili više… »
Vesti dana »

Mediji: Palestina pozvala Trampa da interveniše zbog planova Izraela
Sputnik pre 7 minutajoš 39 povezanih

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 2 minutajoš 32 povezane

Sunce prži, more greje: Neverovatni podaci sa Jadrana, ovde je temperatura vode čak 27 stepeni!
Telegraf pre 21 minutajoš 38 povezanih

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 14 povezanih

Tužilaštvo u Prištini predlaže: Popoviću zabrana ulaska na KiM dve godine i kazna od 3.000 evra
Sputnik pre 27 minutajoš 10 povezanih