Povezane vesti
Prvo kolo na svadbi si mi poveo, kako sad bez tebe: Potresne oproštajne poruke prijatelja od poginulog radnika "Krušika"
Kurir 03.11.2020
Prijatelji Miroslava Jovanovića (52), inženjera iz Valjeva, koji je prekjuče poginuo na poligonu fabrike "Krušik" u Begovim vodama, izvodeći redovni opit, juče su se od njega opraštali potresnim porukama. - Miro moj, matori, uzeo si mi deo života… »
"Cela porodica je veoma vredna i kulturna": Komšije o inženjeru stradalom u "Krušiku" imaju samo reči hvale: Ovo je dokaz…
Blic 03.11.2020
Najmanje 300 istih opita protivoklopne rakete izveli su bezbedno "Krušikovi" stručnjaci, ali poslednji je bio koban - u eksploziji na poligonu ove vojne fabrike poginuo je inženjer Miroslav J. (52), dok je radnik Miroslav P. povređen i prebačen na… »
Inženjer poginuo dok je radio na raketi u krušiku: Stradao dok su povezivali kapislu na bojevu glavu! Odjeknula snažna…
Kurir 03.11.2020
Miroslav Jovanović (52), pogonski inženjer u fabrici "Krušik", poginuo je, a njegov kolega M. P. teško je povređen u eksploziji koja se u ponedeljak oko 11 sati dogodila na poligonu Begove vode kod Valjeva. Kako saznajemo, nesreća se desila tokom… »
"Bio je sjajan inženjer i divan čovek": Komšije u šoku nakon pogibije radnika "Krušika", čoveka za specijalne zadatke
Blic 02.11.2020
"Bio je divan čovek, jedan gospodin koji je uvek bio poštovan i cenjen u Valjevu. Imao je troje dece... Bio je jedan od najboljih inženjera u okolini i uvek su ga zvali za specijalne zadatke. Ovo je dokaz da bog uzima samo najbolje." Ovim rečima… »
Vesti dana »
Studenti ispred Vrhovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protesti u više gradova zbog incidenta u Ruzveltovoj
RTS pre 7 minutajoš 94 povezane
BLOG UŽIVO Zbog napada na studentkinju Pravnog fakulteta protesti širom Srbije: „Ne ćutimo više, nećete nas gaziti“
Nova pre 7 minutajoš 54 povezane
U Hramu Svetog Save održan pomen povodom sedam godina od ubistva Olivera Ivanovića, prisustvovali Vučević i Brnabić
Blic pre 7 minutajoš 41 povezana
Pašalić: Da li se preduzimaju mere o zaštiti bezbednosti građana na protestnim skupovima?
RTV pre 2 satajoš 44 povezane