Povezane vesti
“Zvezda me je htela, došao sam, a onda su mi rekli…”
Nova 03.11.2020
Dejan Meleg je godinama važio za jednog od najtalentovanijih srpskih igrača i iz sezone u sezonu se pominjalo da bi mogao da dođe do samog vrha domaćeg fudbala. On je u leto 2017. godine stigao u Crvenu zvezdu, koja je za njegov transfer iz Kajzerija… »
Meleg razočaran odnosom na marakani: Zvezda me htela tri prelazna roka, a onda su posle dva meseca rekli da ne računaju na mene…
Večernje novosti 03.11.2020
DEJAN Meleg (26) bio je prvo pojačanje Crvene zvezde u leto 2017. godine, ali ispostavilo se je samo sedam puta oblačio dres kluba koji ga je platio 300.000 evra Kajzerisporu. Momak iz Bačkog Jarka raskinuo je ugovor sa crveno-belima ovog leta, nakon dve… »
"Zvezda me je jurila tri prelazna roka, a onda me otpisala za tri meseca!"
Sportske.net 03.11.2020
Ipak, vezista nije ljut na tadašnjeg šefa struke. Nakon neslavne epizode u Kajzeriju, Dejan Meleg je 2018. godine stigao u Crvenu zvezdu gde je najavljen kao veliko pojačanje. Ipak, u crveno-belom dresu beogradskog kluba odigrao je tek sedam mečeva, a… »
Neki drugi su dobili šansu, a ja nisam: Melega razočarali u Zvezdi, ali ne ljuti se na Milojevića!
Mondo 03.11.2020
"Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni". "Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 17 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 27 minutajoš 21 povezana

Bivši brazilski predsednik Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog pokušaja državnog udara
Nedeljnik pre 26 minutajoš 19 povezanih

Ukrajinski napad na rusku teritoriju: Presretnuto više od 200 dronova
N1 Info pre 36 minutajoš 17 povezanih