Povezane vesti

“Zvezda me je htela, došao sam, a onda su mi rekli…”

“Zvezda me je htela, došao sam, a onda su mi rekli…”

Nova 03.11.2020
Dejan Meleg je godinama važio za jednog od najtalentovanijih srpskih igrača i iz sezone u sezonu se pominjalo da bi mogao da dođe do samog vrha domaćeg fudbala. On je u leto 2017. godine stigao u Crvenu zvezdu, koja je za njegov transfer iz Kajzerija… »
Meleg razočaran odnosom na marakani: Zvezda me htela tri prelazna roka, a onda su posle dva meseca rekli da ne računaju na…

Meleg razočaran odnosom na marakani: Zvezda me htela tri prelazna roka, a onda su posle dva meseca rekli da ne računaju na…

Večernje novosti 03.11.2020
DEJAN Meleg (26) bio je prvo pojačanje Crvene zvezde u leto 2017. godine, ali ispostavilo se je samo sedam puta oblačio dres kluba koji ga je platio 300.000 evra Kajzerisporu. Momak iz Bačkog Jarka raskinuo je ugovor sa crveno-belima ovog leta, nakon… »
"Zvezda me je jurila tri prelazna roka, a onda me otpisala za tri meseca!"

"Zvezda me je jurila tri prelazna roka, a onda me otpisala za tri meseca!"

Sportske.net 03.11.2020
Ipak, vezista nije ljut na tadašnjeg šefa struke. Nakon neslavne epizode u Kajzeriju, Dejan Meleg je 2018. godine stigao u Crvenu zvezdu gde je najavljen kao veliko pojačanje. Ipak, u crveno-belom dresu beogradskog kluba odigrao je tek sedam mečeva, a… »
Neki drugi su dobili šansu, a ja nisam: Melega razočarali u Zvezdi, ali ne ljuti se na Milojevića!

Neki drugi su dobili šansu, a ja nisam: Melega razočarali u Zvezdi, ali ne ljuti se na Milojevića!

Mondo 03.11.2020
"Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni". "Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili… »

Vesti dana »