Povezane vesti

Kirjos uhvatio lopove na delu: Teniseru pokušali da ukradu zver od 350.000 on se razbesneo kao nikada do sada! /foto/

Kirjos uhvatio lopove na delu: Teniseru pokušali da ukradu zver od 350.000 on se razbesneo kao nikada do sada! /foto/

Sportal blic 03.11.2020
Australijski teniser doživeo je neprijatnost u utorak ujutru kada mu je neko obio automobil vredan 350.000 dolara. Naime, 25-godišnji teniser je bio na meti lopova u prestonici Australije, koji su iz skupocenog četvorotočkaša odneli lične stvari i… »
Kirjosu obili automobil od 350.000 evra: "Pokažite malo je*enog poštovanja, ja sam radio za to!"

Kirjosu obili automobil od 350.000 evra: "Pokažite malo je*enog poštovanja, ja sam radio za to!"

Mondo 03.11.2020
Oglasio se odmah nakon što je primetio. Oglasio se odmah nakon što je primetio. Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos (25) bio je na meti lopova. Njemu su u prestonici Australije obili automobil vredan 350 hiljada dolara, a iz koga su odneli… »
Kirjos besan kao nikada do sada: Obili mu automobil vredan 350.000 dolara, imao je poruku za lopove

Kirjos besan kao nikada do sada: Obili mu automobil vredan 350.000 dolara, imao je poruku za lopove

Telegraf 03.11.2020
Nije Kirjos štedeo psovke na račun lopova. Australijski teniser Nik Kirjos doživeo je neprijatnost u utorak ujutru, nakon što mu je neko obio automobil vredan 350.000 dolara i odneo lične stvari iz njega! Kirjos je bio i te kako besan kada je shvatio… »

Vesti dana »