Повезане вести
Сузана Петричевић позитивна на корона вирус: Имала сам температурчине, девети дан сам заражена!
Мондо 03.11.2020
Глумица има корону. Глумица има корону. Након што је Анђелка Прпић објавила да је позитивна на корона вирус, у истом дану је и Нела Михајловић објавила да је заражена, а сада је још једна српска глумица открила да и она има… »
"Девети дан сам заражена... Није лако. Плашим се" Глумица Сузана Петричевић има корону, овај симптом је није заобишао
Блиц 03.11.2020
Српска глумица Сузана Петричевић позитивна је на корона вирус, те је за "Блиц" открила како се осећа и које симптоме је имала. - Невероватно је да људи не схватају. Девети дан сам заражена, надам се да је најгоре прошло. Имала… »
Вести дана »

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

Хаос у стану на новом Београду: Позвали полицију због разбијеног прозора, па их вређали, гризли и насрнули ножем: Осумњичени покушао да побегне током медицинског прегледа
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 2 сатајош 1 повезана