Povezane vesti
Voditeljka Jutarnjeg pozitivna na koronu: "Ne znam od koga sam dobila virus, najvažnije je da nisam nikome prenela"
Mondo 03.11.2020
Voditeljka Jutarnjeg programa Marija Savić Stamenić otkrila je na svom Instagram profilu da je pozitivna na korona virus. Voditeljka Jutarnjeg programa Marija Savić Stamenić otkrila je na svom Instagram profilu da je pozitivna na korona virus. "Borimo se… »
Marija Savić Stamenić pozitivna na korona virus
Telegraf 03.11.2020
- Borimo se korona i ja. U sobnoj izolaciji. Čuvajte sebe i druge - napisala je Marija Savić Stamenić. Voditeljka Jutarnjeg programa televizije "Prva" Marija Savić Stamenić otkrila je da je pozitivna na korona virus. Ona se oglasila na Instagramu… »
Vesti dana »

Leto, zbogom! Sutra zvanično počinje jesen: Evo u koliko sati se menja godišnje doba
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Ovo je žena koja je poginula u bogatiću! Šetala sa sinom (3) kada je na njih naleteo vozač: Poznato stanje mališana koji je prevezen za Beograd (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 4 povezane

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv" Teška nesreća kod Šumadija sajma (Foto)
Alo pre 3 satajoš 3 povezane

Poznati lanac pekara nakon 74 godine odlazi pod stečaj Zapali u finansijsku krizu, a ovo je razlog
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana