Povezane vesti
(Video) Ovo niste videli na: TV-u Kristijan pre emisije prišao Staniji sa leđa, ona nije znala kako da reaguje - sledila se od…
Blic 03.11.2020
Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović zakopali su ratne sekire, nakon što joj je on javno pretio smrću. Pre nego što su večeras ušli u emisiju kod Ognjena Amidžića, usnimljen je trenutak kada su se Kristijan i Stanija sreli ispred studija. Oni su… »
Kristijan Golubović pretio smrću Staniji, ona ga krivično gonila, a onda se javno pomirili i on joj poljubio ruku
Blic 03.11.2020
Kristijan Golubović nedavno je šokirao sve kad je pretio smrću Staniji Dobrojević, a sada su se njih dvoje sreli u emisiji kod Ognjena Amidžića i rekli sve što imaju jedan drugom. - Znam da budem surov, al' mi to nije krajnja namera. Kad mi neko spomene… »
Vesti dana »
Crveni meteo-alarm, temperatura do 40 stepeni: RHMZ upozorava na toplotni udar i rizik od požara
Nedeljnik pre 24 minutajoš 26 povezanih
Danas je Ilindan: Jedna stara izreka najbolje opisuje šta sledi posle ovog praznika
Zrenjaninski pre 29 minutajoš 16 povezanih
Oglasio se Danijel Rodrigez nakon što ga je Medić nokautirao za 30 sekundi, bivši zatvorenik ostavio obećanje
Telegraf pre 4 minutajoš 15 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp otkazuje napade na Iran pod uslovom da se brzo postigne dogovor; Arakči: Zemlje u regionu da budu oprezne kada staju na stranu SAD
RTV pre 39 minutajoš 10 povezanih
Đedović Handanović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, građani racionalno da koriste energiju
Politika pre 19 minutajoš 5 povezanih