Повезане вести
(Видео) Ово нисте видели на: ТВ-у Кристијан пре емисије пришао Станији са леђа, она није знала како да реагује - следила се од…
Блиц 03.11.2020
Станија Добројевић и Кристијан Голубовић закопали су ратне секире, након што јој је он јавно претио смрћу. Пре него што су вечерас ушли у емисију код Огњена Амиџића, уснимљен је тренутак када су се Кристијан и Станија срели… »
Кристијан Голубовић претио смрћу Станији, она га кривично гонила, а онда се јавно помирили и он јој пољубио руку
Блиц 03.11.2020
Кристијан Голубовић недавно је шокирао све кад је претио смрћу Станији Добројевић, а сада су се њих двоје срели у емисији код Огњена Амиџића и рекли све што имају један другом. - Знам да будем суров, ал' ми то није крајња… »
Вести дана »

Казна до 5.000 евра, одузимање дозволе на 2 месеца, али и затвор! Нови закон о саобраћају данас ступа на снагу у Бугарској и строжи је од свих претходних
Блиц пре 19 минутајош 1 повезана

Трамп шаље свог човека у Русију! ''Дао сам Путину рок да постигне споразум са Украјином''
Ало пре 4 сатијош 5 повезаних

Протести широм Србије: Грета Тунберг у Београду, направљен „Ђациленд“ у Новом Пазару (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 3 сатајош 3 повезане

Оливера Ковачевић о смењивању с места уреднице Песме за Евровизију: Нисам желела да цензуришем било кога на фестивалу
Данас пре 4 сатијош 1 повезана