Povezane vesti

DžO Bajden pomešao svoje unuke: Ovo je moj sin Bo Bajden - rekao je i zagrlio unuku Finegan!

DžO Bajden pomešao svoje unuke: Ovo je moj sin Bo Bajden - rekao je i zagrlio unuku Finegan!

Večernje novosti 04.11.2020
KANDIDAT demokrata za predsednika Amerike, Džozef Bajden, našao se u neprijatnoj situaciji kada je na predizbornom skupu u Filadelfiji unuku Finegan nazvao po imenu preminulog sina. Ova omaška nije prošla neprimećeno u protivničkom taboru… »
Kakav GAF! Bajden se obrukao u Filadelfiji pred pristalicama: Prvo predstavio mrtvog sina, a onda pomešao unuku! Video

Kakav GAF! Bajden se obrukao u Filadelfiji pred pristalicama: Prvo predstavio mrtvog sina, a onda pomešao unuku! Video

Mondo 04.11.2020
Kandidat za predsednika SAD-a Džo Bajden, poznat po ispadima, napravio je tokom izbornog dana ozbiljan GAF! Kandidat za predsednika SAD-a Džo Bajden, poznat po ispadima, napravio je tokom izbornog dana ozbiljan GAF! Džo Bajden je na skupu u Filadelfiji… »
VIDEO Neshvatljiv Bajdenov gaf: Pomešao unuku i mrtvog sina

VIDEO Neshvatljiv Bajdenov gaf: Pomešao unuku i mrtvog sina

Nova 04.11.2020
Džo Bajden je tokom posete rodnom Delaveru napravio neshvatljiv gaf, kada je svoju unuku Finegan predstavio kao svog mrtvog sina Boa. To nije sve, jer je Bajden unuku nakon toga predstavio i pogrešnim imenom, Natali, što je ime njene rođake. Tek tada… »
Bajdenov gaf odjeknuo kao bomba: Pobrkao imena svojih unuka, a onda je jednu od njih predstavio kao pokojnog sina

Bajdenov gaf odjeknuo kao bomba: Pobrkao imena svojih unuka, a onda je jednu od njih predstavio kao pokojnog sina

Blic 04.11.2020
Demokratski predsednički kandidat Džo Bajden obratio se svojim pristalicama u Filadelfiji, a tamo je napravio neverovatan gaf pošto je jednu od svojih unuka predstavio imenom Bo Bajden, što je ime njegovog preminulog sina. - Ovo je moj sin Bo Bajden… »

Vesti dana »