Povezane vesti
Vremenska prognoza za 5. novembar (četvrtak)
Subotica.com 04.11.2020
Tokom sutrašnjeg dana temperatura će se kretati u rasponu od 4 do 11 stepeni, a duvaće slab, pretežno severni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Prepodnevne časove obeležiće kiša, dok će u poslepodnevnim biti oblačno i suvo. Prepodnevne časove… »
Danas pravi jesenji dan: Oblačno i malo hladnije, ponegde sa kišom, u Banatu uz jak vetar
Telegraf 04.11.2020
Najniža temperatura od 7 do 12, najviša od 13 do 18 stepeni. U Srbiji danas oblačno i malo hladnije, a slaba kiša očekuje se u Timočkoj Krajini, a posle podne i uveče na severu, zapadu i jugozapadu Srbije. Tokom noći ponegde će kiše biti i u ostalim… »
Oblačno i malo hladnije
RTV 04.11.2020
BEOGRAD - Danas će biti oblačno i malo hladnije, a slaba kiša očekuje se u Timočkoj Krajini, a posle podne i uveče na severu, zapadu i jugozapadu Srbije. Tokom noći ponegde će kiše biti i u ostalim krajevima. Vetar u košavskom području umeren do jak… »
Vesti dana »

Danas pojeftinjenje goriva: Litar benzina 176, dizela 192 dinara
Serbian News Media pre 58 minutajoš 35 povezanih

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 13 minutajoš 22 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Stravična eksplozija; Razoren deo stambene zgrade, ima mrtvih i povređenih FOTO/VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 14 povezanih