Povezane vesti
Lalović: Došao sam da vas ohrabrim, biće Igara u Tokiju
Nova 04.11.2020
Došao sam da vas ohrabrim, da vam kažem da nastavite sa pripremama jer će se Igre u Tokiju sigurno održati, poručio je danas srpskim sportistima član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Nenad Lalović. Lalović, ujedno i predsednik… »
"Došao sam da vas: Ohrabrim..." Jedan od najuticajnijih Srba u svetu sporta ima poruku za sve naše olimpijce: "Igre u Tokiju…
Sportal blic 04.11.2020
Da će se naredne godine održati, , šef misije našeg olimpijskog tima, a ove srede je stigla još jedna informacija koja potvrđuje organizovanje najmasovnijeg sportskog takmičenja u Japanu 2021. - Došao sam da vas ohrabrim, da vam kažem da nastavite sa… »
Lalović srpskim sportistima: Igre u Tokiju će se održati
Večernje novosti 04.11.2020
DOŠAO sam da vas ohrabrim, da vam kažem da nastavite sa pripremama jer će se Igre u Tokiju sigurno održati, poručio je danas srpskim sportistima član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Nenad Lalović. Lalović, ujedno i predsednik… »
Vesti dana »
Četvoro izabranih članova REM-a podnosi ostavke zbog političke instrumentalizacije Saveta
Mašina pre 2 satajoš 47 povezanih
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici 13. dana štrajka glađu
BBC News pre 44 minutajoš 39 povezanih
Štimac: Ne odustajem od borbe, obavestiću međunarodne institucije o Vučićevoj represiji
Radio sto plus pre 1 satjoš 22 povezane
Fiskalni savet: Ekonomija Srbije prolazi kroz period izraženih neizvesnosti
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 38 povezanih