Povezane vesti
Lalović: Došao sam da vas ohrabrim, biće Igara u Tokiju
Nova 04.11.2020
Došao sam da vas ohrabrim, da vam kažem da nastavite sa pripremama jer će se Igre u Tokiju sigurno održati, poručio je danas srpskim sportistima član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Nenad Lalović. Lalović, ujedno i… »
"Došao sam da vas: Ohrabrim..." Jedan od najuticajnijih Srba u svetu sporta ima poruku za sve naše olimpijce: "Igre u Tokiju…
Sportal blic 04.11.2020
Da će se naredne godine održati, , šef misije našeg olimpijskog tima, a ove srede je stigla još jedna informacija koja potvrđuje organizovanje najmasovnijeg sportskog takmičenja u Japanu 2021. - Došao sam da vas ohrabrim, da vam kažem da… »
Lalović srpskim sportistima: Igre u Tokiju će se održati
Večernje novosti 04.11.2020
DOŠAO sam da vas ohrabrim, da vam kažem da nastavite sa pripremama jer će se Igre u Tokiju sigurno održati, poručio je danas srpskim sportistima član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Nenad Lalović. Lalović, ujedno i… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 45 minutajoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 57 minutajoš 172 povezane
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 4 satijoš 22 povezane