Povezane vesti
Lalović: Došao sam da vas ohrabrim, biće Igara u Tokiju
Nova 04.11.2020
Došao sam da vas ohrabrim, da vam kažem da nastavite sa pripremama jer će se Igre u Tokiju sigurno održati, poručio je danas srpskim sportistima član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Nenad Lalović. Lalović, ujedno i predsednik… »
"Došao sam da vas: Ohrabrim..." Jedan od najuticajnijih Srba u svetu sporta ima poruku za sve naše olimpijce: "Igre u Tokiju…
Sportal blic 04.11.2020
Da će se naredne godine održati, , šef misije našeg olimpijskog tima, a ove srede je stigla još jedna informacija koja potvrđuje organizovanje najmasovnijeg sportskog takmičenja u Japanu 2021. - Došao sam da vas ohrabrim, da vam kažem da nastavite sa… »
Lalović srpskim sportistima: Igre u Tokiju će se održati
Večernje novosti 04.11.2020
DOŠAO sam da vas ohrabrim, da vam kažem da nastavite sa pripremama jer će se Igre u Tokiju sigurno održati, poručio je danas srpskim sportistima član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Nenad Lalović. Lalović, ujedno i predsednik… »
Vesti dana »

Danas pretežno sunčano i toplo: Najviša dnevna temperatura 33 stepena
Telegraf pre 29 minutajoš 6 povezanih

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 8 satijoš 3 povezane

Ministri i funkcioneri SNS-a ispred Skupštine: Uz razgovor i utakmicu Crvene zvezde
Danas pre 5 satijoš 1 povezana