Повезане вести
Лаловић: Дошао сам да вас охрабрим, биће Игара у Токију
Нова 04.11.2020
Дошао сам да вас охрабрим, да вам кажем да наставите са припремама јер ће се Игре у Токију сигурно одржати, поручио је данас српским спортистима члан Извршног одбора Међународног олимпијског комитета (МОК) Ненад Лаловић. Лаловић… »
"Дошао сам да вас: Охрабрим..." Један од најутицајнијих Срба у свету спорта има поруку за све наше олимпијце: "Игре у Токију…
Спортал блиц 04.11.2020
Да ће се наредне године одржати, , шеф мисије нашег олимпијског тима, а ове среде је стигла још једна информација која потврђује организовање најмасовнијег спортског такмичења у Јапану 2021. - Дошао сам да вас охрабрим, да вам… »
Лаловић српским спортистима: Игре у Токију ће се одржати
Вечерње новости 04.11.2020
ДОШАО сам да вас охрабрим, да вам кажем да наставите са припремама јер ће се Игре у Токију сигурно одржати, поручио је данас српским спортистима члан Извршног одбора Међународног олимпијског комитета (МОК) Ненад Лаловић. Лаловић… »
Вести дана »

Вучић уручује одликовања поводом Дана српског јединства,слободе и националне заставе
Еуроневс пре 20 минутајош 108 повезаних

Наредних дана +30, а онда преко ноћи улазимо у јесен: Чубрило најављује нагло захлађење од овог датума
Мондо пре 1 сатјош 25 повезаних