Повезане вести

Она је опасна, хтела је да га смести у затвор! Томовић шокиран што је Станија повукла тужбу против Кристијана: Оплео по бившој!…

Она је опасна, хтела је да га смести у затвор! Томовић шокиран што је Станија повукла тужбу против Кристијана: Оплео по бившој!…

Курир 04.11.2020
Након што је Кристијан Голубовић открио да је Станија Добројевић повукла кривичну пријаву против њега, сада је све прокоментарисао и Владимир Томовић. "Биће ниво Ање и Цвелета, сви, јер она је озбиљна глава, али не, ја ћу… »
Кристијан након суђења са Станијом открио све детаље! Голубовић испричао шта је рекао тужиоцу: Преозбиљно је схватила…

Кристијан након суђења са Станијом открио све детаље! Голубовић испричао шта је рекао тужиоцу: Преозбиљно је схватила…

Курир 04.11.2020
Кристијан Голубовић је задругарима детаљно препричао суочење са Станијом Добројевић у емисији ,,Амиџи шоу". "Ми овде немамо шта него да се глупирамо, скечирамо... Девојка је преозбиљно схватила претњу, мајка јој је била у… »
Станија заплакала у судници: Није ми било лако! Открила шта је Кристијан Голубовић изјавио

Станија заплакала у судници: Није ми било лако! Открила шта је Кристијан Голубовић изјавио

Мондо 04.11.2020
Ево шта је имала да каже, након помирења пред камерама. Ево шта је имала да каже, након помирења пред камерама. Након што су Станија Добројевић и Кристијан Голубовић пружили руку помирења у емисији Огњена Амиџића, сусрели су… »
Расплакала сам се у судници, није ми било лако! Станија се огласила након суђења са Кристијаном! Открила шта је Голубовић…

Расплакала сам се у судници, није ми било лако! Станија се огласила након суђења са Кристијаном! Открила шта је Голубовић…

Курир 04.11.2020
Након што су се гостовали заједно у емисији, Станија Добројевић и Кристијан Голубовић данас су стигли у Основно јавно тужилаштво у Руми. Кристијан је пре 10 дана саслушан због тужбе коју је против њега поднела Станија… »
Станија заплакала па открила шокантне детаље суђења са Кристијаном!

Станија заплакала па открила шокантне детаље суђења са Кристијаном!

Ало 04.11.2020
Само је тражила потврду. Станија Добројевић нашла се очи у очи са Кристијаном Голубовићем на суђењу у Руми, а након што је завршено, најпознатија српска старлета за "Ало!" је отворила душу. - Кристијан је рекао пред судијом да… »

Вести дана »