Povezane vesti

Ona je opasna, htela je da ga smesti u zatvor! Tomović šokiran što je Stanija povukla tužbu protiv Kristijana: Opleo po…

Ona je opasna, htela je da ga smesti u zatvor! Tomović šokiran što je Stanija povukla tužbu protiv Kristijana: Opleo po…

Kurir 04.11.2020
Nakon što je Kristijan Golubović otkrio da je Stanija Dobrojević povukla krivičnu prijavu protiv njega, sada je sve prokomentarisao i Vladimir Tomović. "Biće nivo Anje i Cveleta, svi, jer ona je ozbiljna glava, ali ne, ja ću prijateljski odnos, ako… »
Kristijan nakon suđenja sa Stanijom otkrio sve detalje! Golubović ispričao šta je rekao tužiocu: Preozbiljno je shvatila…

Kristijan nakon suđenja sa Stanijom otkrio sve detalje! Golubović ispričao šta je rekao tužiocu: Preozbiljno je shvatila…

Kurir 04.11.2020
Kristijan Golubović je zadrugarima detaljno prepričao suočenje sa Stanijom Dobrojević u emisiji ,,Amidži šou". "Mi ovde nemamo šta nego da se glupiramo, skečiramo... Devojka je preozbiljno shvatila pretnju, majka joj je bila u publici, zabrinuti… »
Rasplakala sam se u sudnici, nije mi bilo lako! Stanija se oglasila nakon suđenja sa Kristijanom! Otkrila šta je Golubović…

Rasplakala sam se u sudnici, nije mi bilo lako! Stanija se oglasila nakon suđenja sa Kristijanom! Otkrila šta je Golubović…

Kurir 04.11.2020
Nakon što su se gostovali zajedno u emisiji, Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović danas su stigli u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi. Kristijan je pre 10 dana saslušan zbog tužbe koju je protiv njega podnela Stanija Dobrojević, a danas će i… »
Stanija zaplakala u sudnici: Nije mi bilo lako! Otkrila šta je Kristijan Golubović izjavio

Stanija zaplakala u sudnici: Nije mi bilo lako! Otkrila šta je Kristijan Golubović izjavio

Mondo 04.11.2020
Evo šta je imala da kaže, nakon pomirenja pred kamerama. Evo šta je imala da kaže, nakon pomirenja pred kamerama. Nakon što su Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović pružili ruku pomirenja u emisiji Ognjena Amidžića, susreli su se u Osnovnom… »
Stanija zaplakala pa otkrila šokantne detalje suđenja sa Kristijanom!

Stanija zaplakala pa otkrila šokantne detalje suđenja sa Kristijanom!

Alo 04.11.2020
Samo je tražila potvrdu. Stanija Dobrojević našla se oči u oči sa Kristijanom Golubovićem na suđenju u Rumi, a nakon što je završeno, najpoznatija srpska starleta za "Alo!" je otvorila dušu. - Kristijan je rekao pred sudijom da nije mislio to… »

Vesti dana »