Povezane vesti
„Đoković je sam sebi najveći neprijatelj“
Vesti online 04.11.2020
Novak Đoković imao je prilično turbulentnu 2020. godinu, svašta mu se izdešavalo, a to je bilo i tema komentara čuvenog teniskog stručnjaka Pola Alakona. Prvi reket sveta je ove organizovao „Adrija tur“ u sred pandemije, gde je buknuo koronavirus, a i… »
Đoković je sebi najveći neprijatelj, sam je kriv za nesreću! Bivši Federerov trener oštro o Novaku
Mondo 04.11.2020
Maler koji prati Novaka Đokovića broj jedan tema u tenisu. Maler koji prati Novaka Đokovića broj jedan tema u tenisu. Od početka sezone najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je četiri titule i ponosno drži prvo mesto na ATP listi, ali to ne ometa… »
Bivši trener RODžERA Federera: Novak je sam sebi najveći neprijatelj!
Večernje novosti 04.11.2020
NOVAK Đoković imao je prilično turbulentnu 2020. godinu, svašta mu se izdešavalo, a to je bilo i tema komentara čuvenog teniskog stručnjaka Pola Alakona. Bivši trener Pita Samprasa i Rodžera Federera je dao intervju za "Tennis channel" u kom je izneo… »
“Đoković je van terena sebi najveći protivnik”
Nova 04.11.2020
Pol Anakon, poznati teniski stručnjak, smatra da je Novak Đoković u 2020. napravio dosta poteza van terena koji mu nisu išli u prilog. Đoković je na odličnom putu da godinu završi kao broj jedan, ima odličan skor u ovoj sezoni i izjednačiće rekord Pita… »
Vesti dana »
Vučić poručio: Kina krupnim koracima grabi napred, ponudili smo im najbolje subvencije
Euronews pre 17 minutajoš 15 povezanih
Dominacija kakva nije viđena u NBA i čak 262 poena razlike - Niksi mleli sve pred sobom
Nova pre 32 minutajoš 16 povezanih
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 52 minutajoš 11 povezanih
Danas sunčano i veoma toplo: Temperatura do 32 stepena, evo kada stiže zahlađenje
Euronews pre 42 minutajoš 6 povezanih
Južnokorejska vojska: Severna Koreja lansirala neidentifikovani projektil
Insajder pre 27 minutajoš 6 povezanih