Povezane vesti
„Đoković je sam sebi najveći neprijatelj“
Vesti online 04.11.2020
Novak Đoković imao je prilično turbulentnu 2020. godinu, svašta mu se izdešavalo, a to je bilo i tema komentara čuvenog teniskog stručnjaka Pola Alakona. Prvi reket sveta je ove organizovao „Adrija tur“ u sred pandemije, gde je buknuo… »
Đoković je sebi najveći neprijatelj, sam je kriv za nesreću! Bivši Federerov trener oštro o Novaku
Mondo 04.11.2020
Maler koji prati Novaka Đokovića broj jedan tema u tenisu. Maler koji prati Novaka Đokovića broj jedan tema u tenisu. Od početka sezone najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je četiri titule i ponosno drži prvo mesto na ATP listi, ali to… »
Bivši trener RODžERA Federera: Novak je sam sebi najveći neprijatelj!
Večernje novosti 04.11.2020
NOVAK Đoković imao je prilično turbulentnu 2020. godinu, svašta mu se izdešavalo, a to je bilo i tema komentara čuvenog teniskog stručnjaka Pola Alakona. Bivši trener Pita Samprasa i Rodžera Federera je dao intervju za "Tennis channel" u kom je… »
“Đoković je van terena sebi najveći protivnik”
Nova 04.11.2020
Pol Anakon, poznati teniski stručnjak, smatra da je Novak Đoković u 2020. napravio dosta poteza van terena koji mu nisu išli u prilog. Đoković je na odličnom putu da godinu završi kao broj jedan, ima odličan skor u ovoj sezoni i izjednačiće… »
Vesti dana »

Nikola Jokić postavio novi rekord i ispisao istoriju NBA lige i Denvera!
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih

Đoković i Korda složno rekli NE organizatorima Mastersa u Majamiju: Četvrtfinale u novom terminu
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 21 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 33 minutajoš 10 povezanih